Handbal feminin: CSM Bistrița, victorie și în al doilea joc amical:31-29 cu CSM Sebeș

În această dimineață, de la ora 10,00, în sala Polivalentă din Bistrița s-a disputat cel de-al doilea joc amical între fetele de la CSM Bistrița și cele de la CSM Sebeș. După ce în partida disputată aseară bistrițencele au obținut o victorie destul de lejeră, în jocul de astăzi am asistat la două reprize distinct, prima controlată de fetele lui Carmen Mican care s-au desprins după primele 15 minute și repriza a doua în care oaspetele, deși au întors rezultatul și au trecut la conducerea jocului, n-au rezistat forcingului de final al bistrițencelor care au câștigat pe final la o diferență de două goluri.

Ca și în jocul de aseară partida a început destul de echilibrat și s-a mers cap la cap, bistrițencele se desprind la 3 goluri în minutul 17, scor 10-7, apoi la 4 goluri în minutul 23, scor 13-9 și chiar la 5 goluri în minutul 29, scor 18-13, pentru ca prima repriză să se încheie cu scorul de 18-14. După pauză oaspetele reduc diferența la 18-16 în minutul 32 și după 20-17 în minutul 35 urmează 8 minute în care gazdele nu reușesc să înscrie, primind cinci goluri, astfel că în minutul 43 scorul devenea 20-22.

Oaspetele conduc pe tabelă la unu și două goluri diferență până în minutul 47, scor 24-26 după care bistrițencele au zece minute foarte bune când înscriu șase goluri fără să primească gol, astfel că în minutul 57 scorul devine 30-26, pentru ca partida să se încheie cu scorul 31-29. A fost o victorie meritată a bistrițencelor care au avut o primă repriză în care au controlat jocul , o jumătate de repriză a doua ștearsă în care oaspetele au preluat conducerea atât pe tabelă cât și pe teren, având o a doua jumătate din repriza a doua foarte bună în care s-au apărat exact și au inițiat contraatacuri rapide soldate cu goluri care le-a adus victoria. De remarcat faptul că staff-ul tehnic a folosit tot lotul avut la dispoziție și de asemenea evoluția și efortul făcut de  Alina Șorodoc, jucătoare care la cei 37 de ani constitue un adevărat exemplu pentru mai tinerele ei colege.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Paula Mărtari, Alina Domniți(1 gol),  Lia Cira, Elisabeta Cadar(6), Irina Boiciug(2), Denisa Dorhoi(3), Andrea Săsărman(3), Andreea Balogh, Alina Șorodoc(4), Mădălina Mândru(3), Mihaela Sînă, Raluca Buia(4), Simina Vezentan(5), Andreea Covaci..

Carmen Mican, antrenor:”Sunt mulțumită de rezultat dar nu sunt mulțumită de cum am jucat în unele moment ale jocului. Am folosit tot lotul, încercăm să vedem unde fiecare jucătoare poate da randamentul cel mai bun. Ca și în jocul de ieri și în cel de astăzi fetele au avut de respectat unele teme de joc care unele au fost respectate, altele care au fost mai puțin respectate, dar mai avem ceva timp la dispoziție până la începerea campionatului, timp în care vom încerca să omogenizăm echipa”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro

MAI MULTE FOTOGRAFII, PE PAGINA NOASTRÄ‚ DE FACEBOOK!


 | 578 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *