Handbal feminin: CSM Bistrița reloaded! Joacă primul amical acasă!

Dacă anul trecut echipa de handbal feminin a Bistriței a avut un lot subțire și nu a reușit un loc fruntaș în clasament, anul acesta CSM Bistrița și-a schimbat în mare parte formula. Cu 4 jucătoare noi ( Raluca Buia- Plopeni, Mihaela Sână- HC Zălău, Mădălina Mândru- CSS Mediaș), printre care și binecunoscuta handbalistă, Alina Șorodoc, venită de la Corona Brașov, fetele, împreună cu cele două antrenoare, vor încerca să practice un joc mai spectaculos și mai dinamic față de anii precedenți.

O altă jucătoare revenită la CSM Bistrița este Simina Vezentan de la Hc Zalău, dar care a activat în campionatul  trecut la Csm Craiova.

Dupa 2 săptămâni de cantonament, jucătoarele au avut un turneu de pregătire la Târgu-Mureș, iar cele doua antrenoare s-au declarat mulțumite de prestația handbalistelor. “ Au fost 3 jocuri bune, fetele au muncit mult, iar venirea Alinei  Șorodoc  este un mare plus pentru echipă. Se vede diferența atunci cand ai în teren o jucătoare cu experiență, care, în momentele cheie ale meciului, trage efectiv echipa după ea. Le încurajează foarte mult pe fete, iar ele au căpătat mai multă încredere in joc ”, declară, optimistă, Carmen.

Una dintre jucătoarele de bază ale CSM-ului, Elisa Cadar, are încredere în noua formulă: “Au venit multe jucătoare noi, iar relațiile de joc între noi nu s-au închegat încă foarte bine, dar, în timp, și cu ajutorul Alinei, care ne dă siguranță și un plus de maturitate jocului, echipa se va omogeniza și vom face, anul acesta, o  figura frumoasă, sunt sigură.”

Lotul pe care se bazează anul acesta Carmen Mican și Loredana Buf este: Andreea Balogh, Paula Martari, Andreea Covaci, Alina Șorodoc, Elisa Cadar, Denisa Dorhoi, Săsărman Andreea, Boiciug Irina,Paula Cira, Alina Domniți, Simina Vezentan, Oana Raus, Raluca Buia, Mihaela Sână, Mădălina Mândru.

Astăzi, joi,  de la ora 18:00 și vineri de la ora 11:00, echipa va susține două meciuri amicale în compania formației Hc Alba Sebeș.

Andreea Suciu

 | 481 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *