Handbal, Divizia A: Victorie la ȚANC! Gloria bate U Cluj cu echipa de tineret și e lideră cu 5 din 5!

Gloria a câștigat astăzi la un gol, 20-19, cu CSU Cluj în etapa a 5-a din Divizia A și își păstrează primul loc în seria B din Divizia A. Partida desfășurată în Sala Polivalentă a fost extrem de spectaculoasă, cu momente excelente în jocul echipei bistrițene, antrenată de Mihaela și Claudiu Evi.

Fără nici o jucătoare de la echipa mare, doar cu Maria Țanc mai experimentată, formația noastră de tineret a învins o echipă ce acum câteva luni juca în Liga Florilor. Nici forma bună din poartă a Vioricăi Țegean, nici diferența evidentă de forță și talie, n-au avut efect în fața unor copile extrem de motivate și de luptătoare.

A fost 11-11 la pauză, după o repriză de mare luptă și puțini credeau că echipa noastră va rezista fizic și în partea secundă.

Cu Țanc inepuizabilă în centru, marcând din toate pozițiile și apărându-se de-a dreptul eroic în multe situații, cu interi curajoși și bine instruiți ca Pica, Munteanu și Iosim, cu Drăgunoiu și Gaga de neoprit pe extreme, Gloria a reușit să câștige la un gol o partidă memorabilă.

La final, fetele pregătite și motivate impecabil pentru acest meci de soții Evi, s-au bucurat ca niște copile ce sunt alături de junioarele de la celelalte grupe și de micuța galerie care le-a încurajat tot meciul.

Au marcat pentru echipa noastră: Maria Țanc – 8 goluri, Luana Drăgunoiu – 4, Munteanu Korodi Krisztina – 3, Denisa Iosim – 2, Miruna Pica – 1, Cristina Lung -1 , Bianca Gaga – 1

 | 1.937 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *