Handbal: CSM Bistrița, victorie la 12 goluri cu Sf. Gheorghe (FOTO)

Sâmbătă 05 octombrie, s-a disputat etapa a treia a campionatului Diviziei A, la handbal feminin, etapă în care fetele de la CSM Bistrița au întâlnit de la ora 11,00 în sala Polivalentă, formația ACS Bowling Bobowling Sf. Gheorghe. Cu  multă lume în tribune, venită să le susțină, cu o mică galerie formată ad-hoc, bistrițencele au obținut o victorie clară scor 24-12 (13-5), după un joc bun în care s-au apărat bine și au reușit combinații bune pe faza de atac.

Bistrițencele  încep bine jocul și în minutul 9 conduc deja cu 4-0, oaspetele reduc diferența, scor 5-3 în minutul 14, după care gazdele se duc la 6 goluri diferența, scor 9-3 în minutul 19. Pe finalul primei reprize bistrițencele își măresc diferența la 8 goluri, scor 12-4 în minutul 28, pentru ca la pauză să se intre la cabine tot cu 8 goluri diferență, scor 13-5, după o repriză bună făcută de gazde, cu o apărare agresivă, dar și cu multe ratări din poziție de singur cu portarul pe șase metri, trimițând de cinci ori mingea în bară.

După pauză, gazdele măresc diferența la 10 goluri, scor 15-5 în minutul 34, apoi la 12 goluri, scor 18-6 în minutul 38, cea mai mare diferență de scor fiind de 14 goluri, scor 23-9 în minutul 48. Scorul final consemnat pe tabelă a fost 24-12, după o repriză a doua în care Carmen Mican a rulat tot lotul avut la dispoziție, doar multele ratări au făcut ca diferența să nu fie una mai mare.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf în cele două jocuri: Paula Mărtari, Alina Domniți,  Lia Cira, Alina Jula, Elisabeta Cadar(3 goluri), Irina Boiciug(1), Denisa Dorhoi(4), Andrea Săsărman(1), Andreea Balogh, Alina Șorodoc(3), Mădălina Mândru,(3) Mihaela Sînă, Raluca Buia(3), Simina Vezentan(6), Andreea Covaci, Tania Plăian.

Carmen Mican, antrenor:”Ne-am mobilizat bine pentru acest joc, ne-am apărat bine, dar din păcate încă suferim la finalizare, nu este posibil să ratăm așa de mult, în special de pe careul de șase metri. Una peste alta am obținut o victorie important într-un joc în care mă bucur că am putut folosi tot lotul, pentru că este important ca fiecare jucătoare să joace cât mai mult”.

 

Leon Buhai /sportulbistritean.ro


 | 582 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *