Handbal: CSM Bistrița, învinsă la 9 goluri în deplasarea de la Tg. Mureș: 35-26 (18-15)

După o pauză de o lună și trei săptămâni, datorată unor acțiuni ale loturilor naționale, campionatul diviziei A de handbal feminin s-a reluat cu etapa a 20-a. Această etapă a programat, la Tg. Mureș, partida dintre Mureșul din localitate, echipă clasată pe locul doi în clasament și CSM Bistrița,  bistrițencele ocupând locul 5 în clasamentul seriei înaintea acestei etape.

După o primă repriză mai echilibrată, în care bistrițencele au jucat de la egal la egal cu adversarele, gazdele s-au desprins treptat după pauză, reușind să obțină o victorie clară, fluierul de final consemnând o diferență de 9 goluri în favoarea mureșencelor. Bistrițencele au ținut aproape de adversare doar în startul jocului, după scorul de 4-4 gazdele au preluat conducerea pe tabela de marcaj, conducând la 2-3 goluri diferență, prima repriză încheindu-se cu scorul de 18-15. După pauză bistrițencele pierd tempoul partidei și gazdele se distanțează treptat pe tabela de marcaj, obținând cele trei puncte, cu care mureșencele urcă pe prima treaptă a clasamentului.

 Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf :  Lia Cira(1 gol), Alina Å¢urcaș, Elisabeta Cadar(4), Irina Boiciug(2), Denisa Dorhoi, Andrea Săsărman(1), Andreea Balogh, Alina Șorodoc(1), Mădălina Mândru, Ligia Ilieșiu(9), Raluca Buia, Simina Vezentan(6), Cristina Andriță(1), Andreea Covaci, Tania Plăian(1). Alina Domniți.

Carmen Mican, antrenor:” Am reușit să jucăm doar o repriză de la egal laegal cu gazdele, iar în repriza a doua pauza foarte mare de la ultimul joc oficial și-a pus amprenta asupra evoluției fetelor și gazdele s-au distanțat pe tabelă, reușind o victorie meritată

Sportulbistritean.ro

 | 653 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *