Handbal: CSM Bistrița, înfrângere la 4 goluri în deplasarea de la Alba

Sâmbătă 26 octombrie, începând cu ora 18,00 s-a disputa  partida dintre HC Alba Sebeș, locul cinci în clasament și CSM Bistrița, ocupanta locului patru, contând pentru etapa a 6-a a Campionatulu Național, divizia A, partidă considerată derby-ul acestei etape.

Fetele de la CSM Bistrița au suferit cea de-a doua înfrângere din această ediție de campionat, 23-27 după o primă repriză destul de proastă. Bistrițencele încep timorate jocul și fac multe greșeli, lucru de care profit gazdele care până la pauză ajung să conducă la jumătatea partidei la șase goluri diferență, scor 16-10. După pauză bistrițencele joacă mai bine și reușesc să reducă treptat din diferență, ajungând să se apropie la două goluri diferență în minutul 51, scor 21-19, avînd și atacul dar în final au pierdut la patru goluri diferență, scor 23-27.

Lotul folosit de antrenoarele Carmen Mican și Loredana Buf: Paula Mărtari, Alina Å¢urcaș, Lia Cira(4 goluri), Elisabeta Cadar(3), Irina Boiciug (3), Denisa Dorhoi(1), Andrea Săsărman(1), Andreea Balogh, Alina Șorodoc(2), Mădălina Mândru, Mihaela Sînă, Raluca Buia, Simina Vezentan(9), Andreea Covaci.

Carmen Mican, antrenor:”Am jucat două reprize total diferite, una slabă în care gazdele s-au desprins și o a doua repriză bună în care ne-am apropiat de câteva ori de adversarele noastre. Dacă am fi jucat la fel și în prima repriză ca în cea de-a doua cu siguranță că altul era rezultatul. Ne-am trezit destul de târziu și acest lucru ne-a costat”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 558 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *