Handbal: Ca(dar)…10 pentru spectatori! CSM Bistrița ”“ Univ. Reșița 30-20 (11-10)

Meciul din etapa a 25-a a Diviziei A la handbal feminin, seria B, a adus în tribunele Sălii Polivalente peste 500 de spectatori, parcursul din acest retur (nici o înfrângere) arătând că bistritenii își pun speranțe în fetele antrenate de Carmen Mican și Loredana Buf.

Acestea nu și-au dezamăgit nici astăzi suporterii, deși în prima repriză s-au cam jucat cu focul. A fost 0-3 în minutul 7, timeout-ul cerut de antrenoarele noastre trezindu-le puțin pe jucătoare, care au reușit să egaleze la 4 în minutul 11. S-a mers cap la cap iar finalul primei reprize a găsit echipa noastră cu un avantaj minim pe tabela,11-10. Partea a doua a fost însă un galop de sănătate pentru CSM Bistrița, Alina Sorodoc și Elisa Cadar trăgând efectiv echipa după ele. Săsărman a intrat bine în joc, Vezentan și-a reglat aruncările, trimițând adevărate “torpile” în poartă adversarelor, iar Elisa Cadar a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului, cu 9 reușite.

Mândru a marcat și ea de 2 ori din 7 m, arătând că viitorul sună bine pentru handbalul bistrițean, victoria de astăzi ducând echipa noastră pe locul 3 ( SC Mureș Tg Mureș – HC Alba Sebeș se joacă azi de la 17.00).

Fetele noastre le-au cam tratat de sus pe adversarele de azi, probabil pentru că știau că Reșița are multe junioare. Important e că și-au revenit și au reușit o victorie frumoasă, prin care sper că le-am făcut o bucurie celor prezenți azi în sala, cărora vreau să le mulțumesc pe această cale și să cred că vor fi alături de noi și în meciurile viitoare” a declarat Carmen Mican la finalul partidei.

Lotul CSM Bistrița în meciul de astăzi: Balogh, Covaci, Cira (1 gol), Buia (2), Martari, Jula, Ilieșiu, Dorhoi (3), Vezentan (7), Cadar (9), Boiciug, Domniți, Mândru (2), Săsărman (3), Andrița, Sorodoc (3).

Etapa viitoare echipa noastră va juca în deplasare la Timișoara, cu Universitatea, urmând că în 1 martie să joace la Bistrița derby-ul pentru podium cu Alba Sebeș.

 

sportulbistritean.ro

 | 598 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *