Handbal, CSM Bistrița: Se conturează lotul pentru sezonul viitor. Vezi cine pleacă și cine rămâne!

Nici nu s-a încheiat bine campionatul că Horațiu Pașca și staff-ul său se gândesc intens la lotul cu care CSM Bistrița va ataca sezonul următor.

Și cum majoritatea jucătoarelor au semnat contracte doar pe câte un an, în aceste zile expiră cele mai multe dintre înțelegerile cu clubul. Club care va fi reorganizat și el, urmând să treacă în subordinea Consiliului Județean și să se numească Gloria 2018.

Vestea bună este că 3 dintre cele mai bune jucătoare din lotul actual vor rămâne în continuare la Bistrița. Este vorba despre Oana Chirilă, Laura Pristăvița și Daniela Rațiu. Surse din club dau ca sigură varianta cconform căreia cele 3 își vor prelungi contractele și pentru sezonul următor.

De altfel, până la această oră există doar 4 jucătoare de care gruparea bistrițeană se va despărți. Este vorba despre portărița Viorica Țegean, pivotul Roxana Cârjan, extrema Alexandra Orșivschi și interul Irina Ivan.

Antrenorul Horațiu Pașca nu a vrut să confirme despărțirea de cele 4, dar nici nu a infirmat-o.

Deocamdată suntem la nivel de discuții, nu am stabilit nimic. Tot ce pot să vă spun este că suntem în tratative avansate cu un inter stânga și cu o extremă dreaptă, dar nu vă pot spune despre cine este vorba. Oricum, să fiți siguri că sunt jucătoare de valoare”, declară Pașca pentru sportulbistritean.ro.

 

Adrian Linca

 | 5.059 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Inter stanga ? Epava Bloj de la Brasov pe bani grei

    Post a Reply
  2. bANI GREI PE TOT FELUL DE NULITATI! bANII CONTRIBUABILULUI BINENTELES LA DISPOZITIA „OSPATARULUI” mOLDOVAN SI A LUI „hOPA mITICA” pASCA …

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *