Handbal: Băieții de la CSM Bistrița, învinși la 18 goluri la Pitești. HC Argeș Pitești ”“ CSM Bistrița 38-20 (22-10)

 

A doua etapă a returului campionatului de handbal masculin, Divizia A, seria B, a programat, la Pitești, jocul dintre HC Argeș, echipă aflată pe locul doi în clasamentul seriei și CSM Bistrița. Pe ultimul loc în clasament, fără nici un punct acumulat, cu antrenorul Ioan Aldica rămas acasă, cu piciorul în ghips, cu doar 11 jucători care au făcut deplasarea la acest joc, bistrițenii n-au avut nici cea mai mică șansă în fața unei echipe care se luptă pentru promovarea în liga națională. Diferența de scor în favoarea gazdelor ne scutește de prea multe comentarii legate de acest joc.

Răzvan Berbecar, care la acest joc s-a aflat în dubla ipostază de antrenor jucător a folosit pentru acest joc pe: Marius Avram, Darius Faur, Răzvan Berbecar(4 goluri), Ovidiu Irimieș(2), Ionuț Lucuță(6), Sorin Giurgiucă, Paul Muscar(2), Alexandru Gabor(2), Alexandru Dîl(4), Silviu Beșa și Cristian Tocaciu

Răzvan Berbecar, antrenor-jucător:”Am întâlnit o echipă foarte bună căreia n-am reușit să-I punem problem. Pentru noi jocul următor, cel cu Sânnicolau Mare, va fi unul foarte important, în care sperăm să reușim prima victorie din campionat ”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 520 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *