Handbal: Au făcut-o și mai lată! CSM Bistrița, victorie la Arad, 51-14!

După ce și-au spulberat adversarele din prima etapă, handbalistele de la CSM au ”comis-o” și mai tare în etapa a doua din Divizia A. Bistrițencele au câștigat la o diferență de 37 de goluri, față de 26 în prima rundă din Divizia A. 

Jucătoarele lui Horațiu Pașca și Radu Moldovan au marcat cu 12 goluri mai mult decât în primul joc, învingând cu 51-14 într-o partidă fără istoric. Doar 20 de minute au jucat titularele în acest meci, tehnicienii rulând tot lotul până la final. Din nou și-au trecut numele pe lista marcatoarelor toate jucătoarele de pe foaia de arbitraj, mai puțin portărițele.

”Nu am prea multe de comentat la acest scor. Am marcat 51 de goluri în 60 de minute și asta spune tot. Am întâlnit o echipă de nivelul celei cu care am jucat săptămâna trecută la Bistrița și am depășit-o ușor”, a declarat Pașca, relaxat, după meciul disputat în această după amiază.

În etapa următoare, CSM Bistrița va juca acasă, de sâmbătă într-o săptămână, cu SCM Pitești.

CSM: Cetățeanu, Cira (6 goluri), Chirilă (2), B. Zegrean (9), Vezentan (5), Maior (4), Szabo (3), Cârstea (2), A. tamaș (5), Dorhoi (5), Andriță (7), Ciunt (2), Vârtic (1).

 | 744 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *