Handbal: Atmosferă de sărbătoare sâmbătă în Sala Polivalentă! Galeria oaspeților a dat tonul!

Peste 200 de spectatori au fost prezenți de Mărțișor la meciul de Divizia A de handbal dintre CSM Bistrița și Sebeș Alba, meci considerat derby-ul etapei a 16-a din Seria B. Oaspeții s-au prezentat mai bine la toate capitolele, Sebeșul câștigând meciul din teren iar galeria acestora câștigând meciul din tribune.

Cu steaguri, tobe, fulare și o mascotă interesantă, susținătorii oaspetelor au creat o atmosferă incendiară, care au dus spre victorie o echipă care s-a înscris astfel la lupta pentru promovare. Oficiali ai Sebeșului spun că în meciurile de acasă suporterii fac o gălăgie și mai mare, într-o sala care se umple până la refuz. La meciul de sâmbătă, echipa CSM Bistrița a fost susținută de o galerie formată din 15 persoane.

Mărțișoare pentru fete…de 1 martie.

Clubul Sportiv Municipal Bistrița s-a folosit de prima zi de primăvară pentru a oferi flori și mărțișoare tuturor jucătoarelor prezente pe teren în meciul din Divizia A dintre CSM și Sebeș Alba. Fetele au primit acest frumos cadou cu zâmbetul pe buze, multe dintre ele întorcând gestul și oferind florile celor prezenți în sală. La echipa Sebeș Alba, florile au fost date de nepoțica lui Viorel Moldovan. Liță Danci, directorul sportiv al CSM Bistrița nu a ratat momentul, oferind și el un mărțișor și o floare soției vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, prezentă în Sala Polivalentă alături de soțul ei, mare susținător al handbalului.

Meciul a contat pentru etapa a 16 a a Diviziei A la handbal și s-a încheiat cu victoria oaspetelor, scor 22 – 24 ( 8 – 12 ).

sportulbistritean.ro

 | 244 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *