Handbal: Apărăăă Măzăreanuuuu! Bravo, fetelor! Victorie mare la Cluj: 25-24! (VIDEO)

CSM Bistrița iese din pasa proastă pe care a traversat-o din octombrie până acum și câștigă spectaculos la Cluj, în etapa a 16-a din Liga Națională.

După un început slab, cu același joc previzibil și neputincios, cu încercări nereușite în primul 7 și cu dependență totală de golurile Oanei Chirilă, CSM Bistrița a reușit o repriză secundă excelentă în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

A fost 16-14 pentru gazde la jumătatea meciului și aveam nevoie de oxigen pentru partea a doua.

Semnalul de trezire a venit de la portărița Ana Maria Măzăreanu,  care a blocat câteva mingi importante și a dat șansa egalării. Oana Chirilă n-a stat pe gânduri, a simțit momentul bun și a făcut 19-19 în minutul 12.

De-aici încolo, meciul s-a jucat la tensiune maximă, gestionată perfect de bistrițence. Cu 10 minute înainte de final, jucătoarele lui Pașca și Moldovan au trecut cu bine de un moment psihologic, când au fost egalate la 24 deși jucau în superioritate. Dar fix atunci ne-au venit în ajutor bistrițencele Clujului, Abi Vălean și Tetean, care au ratat din situații bune pentru echipa lor.

Golul victoriei a fost marcat de pivotul Denisa Dorhoi, la prima intrare în teren, cu ambiția celei care vrea să arate că merită să joace mai mult.

Însă, cireașa de pe tort nu putea fi decât a lui Măzăreanu, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ca să fie cadoul complet a blocat și ultima minge a clujencelor, mingea cu care meciul se putea încheia la egalitate. Era însă nedrept pentru o echipă bistrițeană care a luptat mai mult și care s-a zbătut 7 etape să revină la forma ce ne-a cucerit la începutul campionatului.

Măzăreanu, Sântămărean, Chirilă (11 goluri), Pristăvița (2), Paraschiv (4), Crap (2), Cârstea (2), Gherman, Preda, Ivan, Szabo (2), Rațiu(1), Dorhoi (1), Vezentan, Maior-Pașca și Bărbos merită toate laudele pentru acest meci, unul dintre cele mai bune ale acestui sezon.

 | 767 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *