Haltere: Monica Csengheri, medalie de bronz la Campionatul Mondial al Juniorilor II

 

Campionatele Mondiale de Haltere pentru juniori doi se dispută, în această săptămână, în localitatea Tashkent, din Uzbekistan. Din delegația României care participă la această competiție face parte și sportiva bistrițeană Monica Csengheri, de la CSM Bistrița, antrenată de către Adrian Chivu. Având o evoluție bună, Monica a reușit să obțină medalia de bronz, la stilul smuls, în cadrul categoriei 44 kg.

Tot în această perioadă, dar la Tirana, în Albania se desfășoară Campionatul European de Haltere pentru seniori, unde bistrițenii au doi participanți: Răzvan Martin, care va concura la categoria 77 kg și Gabriel Sâncrăian, la categoria 85 kg. Răzvan va intra în concurs joi, 11 aprilie, iar Gabriel va concura vineri 12 aprilie.

Adrian Chivu, antrenor Monica Csengheri:”A fost o competiție foarte puternică care a constituit un criteriu pentru calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor. Monica a obținut la această competiție un nou record național la smuls. Sunt mulțumit de medalia obținută, dar cred că se putea mult mai bine, dacă reușea un rezultat mai bun la aruncat putea prinde podiumul și la total”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 316 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *