Haltere: Aur, argint și bronz pentru Monica Csengheri la Campionatul European de juniori

În aceste zile se desfășoară la Klaipeda, Lituania, ediția 2013 a Campionatul European de haltere pentru juniori. La această competiție participă sportiva bistrițeancă Monica Csengheri, legitimată la CSM Bistrița, pregătită de Adrian Chivu și sportivii Cosmin Miron și Robert Manea, componenți ai Centrului Olimpic de la Bistrița, pregătiți de Ovidiu Fătu. Bistrițeanca Monica Csengheri a avut o evoluție bună în cadrul categoriei 48 kg, junioare II A,  reușind să cucerească trei medalii: aur la smuls, bronz la aruncat și argintul la total, pierzând medalia de aur la total la greutatea corporală, ambele sportive având același total.

Cosmin Miron a intrat în concurs în cadrul categoriei 48 kg, juniori II B, obținând trei medalii de bronz la smuls, aruncat și total.

Adrian Chivu, antrenor:”O performanță foarte valoroasă obținută de Monica, în condițiile în care ea a urcat la această categorie doar de anul acesta, iar pentru a face performanță într-o categorie superioară este nevoie de cel puțin doi ani de muncă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 323 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *