Grupa 2000 a Gloriei, locul 3 la un turneu în Austria

 

Grupa de copii născuți în 2000, pregătită de Constantin Sava, a participat recent, la invitatia d-lui Negrean Mihai (fratele antrenorului secund de la Gloria), la două turnee blitz: Cupa Modriach și DJC CUP ( Austria). Două turnee extrem de utile la care au participat echipe bune din Austria și o echipă extrem de valoroasă Novigrad Saraevo (Serbia).

La Modriach, localitate aflată la 35 Km de Graz (într-o zonă montană feerica) s-au jucat reprize de 15 minute, ACF Gloria Bistrița a câstigat fără probleme turneul și jucătorul Robert Băciuț titlul de golgeter, cu 16 goluri marcate.

La DJC CUP au participat 7 echipe (meciuri de 13 minute): ACF Gloria Bistrita, DSC (U12), DSC(U11), FC Novigrad Sarajevo, SC Voisberg , NZ Sulmtal, SC Stainz.

Rezultate obținute: 1-0 cu DSC (U11) (gol înscris de Busita); 1-1 cu DSC (U12) (gol inscris de Baciut);  0-2 cu Novigrad; 3-0 cu NZ Sulmtal; (goluri inscrise de Baciut 2, Busita 1); 3-1 cu Voisberg ( goluri înscrise de Mândrean 2 și Băciuț 1); 0-0 cu SC Stainz.

Turneul a fost câștigat de FC Novigrad (șase meciuri jucate, șase victorii). Gloria s-a clasat pe locul trei, la un gol de locul doi (DSC – U12), care putea fi obținut cu o victorie în ultimul meci jucat.

Remarcații turneului au fost Băciuț Robert și Bușiță Horațiu.

Lotul de jucători: Tămaș Ninel, Bălan Rareș, Forogău Darius, Pop Adi, Stupinean Robert, Hotina Vicențiu, Irimeș Edi, Sângeorzan Florin, Băciuț Robert, Mândrean Lică, Bușiță Horațiu, Moldovan Bogdan, Budecan Alex. 

Condițiile de cazare și masa (la pensiunea “Hotelul meu”, proprietar Mihai Negrean) au fost de nivel ridicat iar programul  zilnic a inclus, pe lângă cele două turnee, vizita unui parc de distracție, vizitarea unei baze sportive de liga IV și joc cu echipa locală, băi termale (ștrand acoperit), vizită la cel mai mare lanț de magazine din Graz.

Concluzionand, putem spune că în cele cinci zile s-a îmbinat utilul cu plăcutul, oferindu-le copiilor ocazia unei vacanțe de care își vor aminti cu plăcere.

sportulbistritean.ro


 | 782 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *