Grigoraș: „Am obținut o victorie meritată”

 

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș a declarat după meciul cu Gloria (3-1) că victoria echipei sale este una meritată. 
 
"Eu trebuie să-mi văd de jocul echipei în continuare. Îi felicit pe jucători pentru că au depășit perioada dificilă prin care treceau până acum. Victoria cred că este meritată, am jucat mai bine, am avut mai multe ocazii de a marca am și marcat din ocaziile pe care le-am avut. Veneam după o înfrângere usturătoare de la Dinamo, unde am pierdut cu 3-0 și aveam nevoie de cele trei puncte astăzi, cu toate că întâlneam o echipă în suferință de puncte care era foarte motivată.
anamaria.cadis: Am avut și suficiente absențe pentru meciul de astăzi, dar mă bucur că cei care au intrat au reușit până la urmă să-i suplinească și să facem un joc destul de bun și să câștigăm punctele extrem de preționase. 
 
Urmează jocurile echipei naționale și trebuie să fim alături de ei în cele două jocuri, le dorim baftă foarte multă. Pentru noi urmează două săptămâni de pauză în care sperăm să ne refacem forțele și apoi avem partida cu Steaua, un joc ca oricare altul", a declarat Grigoraș.
 
 
sportulbistritean.ro
 
 | 183 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *