Grec: „Avem speranțe mari că vom rămâne în Liga 1 după audierea de ieri”

Directorul general adjunct al Gloriei, Răzvan Grec, dă semne de optimism în ce privește verdictul de la TAS. "Sunt profesioniști adevărați, o să înțeleagă adevărul. Ne-au spus că o să primim un răspuns în 48 de ore", a declarat Grec pentru sportulbistritean.ro.

Delegația bistrițeană care a intrat în sala de audieri a tribunalului sportiv elvețian a fost formată din Jean Pădureanu, Răzvan Grec, Cristi Stanciu- juristul clubului și Marius Petrina – contabil șef, plus doi avocați angajați de club. Comisia care a judecat cazul a fost condusă de un judecător din Londra, care a pus mai multe întrebări concrete legate de datoriile Gloriei.

"Argumentul nostru principal a fost că la 31 ianuarie 2011 nu aveam nici o datorie către finanțe, decât un TVA de 5000 de euro, care era legat de un litigiu. Am prezentat acte clare, ne-au fost solicitate documente și am răspuns clar și la obiect la toate întrebările comisiei", spune Grec.

Pădureanu și ai lui vor reveni mâine în țară. Starea ce îi caracterizează în acest moment pe conducătorii Gloriei este cea de optimism. "Nu ajungeam până aici dacă nu eram convinși că avem dreptate. Avem speranțe mari că vom rămâne în Liga 1 după această audiere", ne-a mai spus Răzvan Grec.

Adrian Linca

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *