Goluri multe pentru juniorii de la LPS Bistrița

Goluri multe pentru juniorii de la LPS Bistrița

Relaxați după pauză
Juniori A
IS Câmpia Turzii ”“ LPS Bistrița 4-4 (1-4)
Marcatori pentru LPS: Covaci, Chiruță, Toncean, Tot
LPS: Rusu, Ivan, Lari, Avram, Palagichi, Toncean, Chiruță, Covaci, Astalâș, Tot, Mihovici. A mai intrat: Crișan, Marica, Jderiu.

            Elevii lui Gheorghe Șonfălean s-au năpustit asupra gazdelor, marcând repede și aproape la fiecare fază la care au ajuns în apropierea porții adverse. Covaci a marcat primul, iar Tot a adus liniștea la pauză. Toată lumea aștepta o victorie la scor a bistrițenilor, numai că, probabil din cauza căldurii, aceștia s-au relaxat și au fost egalați pe final de meci. Cu puțin ”noroc”, puteau chiar pierde, dacă meciul s-ar fi prelungit vreo 5 minute.

Copiii și-au luat vacanță mai repede, astfel că în repriza secundă nu au mai jucat nimic. Păcat, pentru că au jucat foarte bine până la pauză.
Gheorghe Șonfălean

S-au autodepășit
Juniori B
IS Câmpia Turzii ”“ LPS Bistrița 4-5 (4-1)
Marcatori LPS: Homei (3), Andron (2).
LPS: Nalați, Ropa, Clapa, Gheorghe, Chindea, Dănilă, Cioncan, Runcan, Homei, Andron, I. Salvan. Au mai intrat: S. Salvan, Plăian.

            Demult nu a mai avut parte Dumitru Sigmirean de un astfel de meci. După ce la pauză era foarte supărat din cauza rezultatului, dar și a ineficienței elevilor săi, în partea a doua i-a revenit zâmbetul pe buze. Poate bistrițenilor le-a fost mărită ”prima” la pauză, pentru că la reluare au schimbat jocul în favoarea lor, gazdele din Câmpia Turzii întâlnindu-se tot mai rar cu mingea. Homei și Andron au fost principalii artizani ai victoriei echipei noastre, ajutați din plin de coechipieri în obținerea acestui succes răsunător
înaintea vacanței. Probabil au vrut să îi arate antrenorului că, atunci când, vor se poate!

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On