Golgeterul Ligii a 5-a sare direct în Liga a 3-a! Șieu-Măgheruș, prima în clasament, prima la pregătire

Campioana de toamnă a seriei întâi din Liga a 5- a continuă sa fie o surpriză chiar dacă ne aflăm în perioada de pregătire. Cu două antrenamente pe săptămână, echipa și-a stabilit ”cartierul general” la Băile Figa, acolo unde, surprinzător pentru o echipă de Liga a 5- a, urmează să efectueze și un cantonament începând cu 12 februarie.

Președintele clubului, Cristi Budăcan, omul de care se leagă în mare parte rezultatele acestei echipe, a reușit și câteva transferuri cu care se poate lăuda. Astfel, la capitolul veniri apar câteva nume interesante, Bujor Mihai ( ”U” Șirioara), Chiluț Răzvan ( Real Arcalia), Seserman Silviu ( fost campion județean cu Feldru).

Noutatea cea mai tare e însă la capitolul plecări, Lupușor Raul, golgeterul Ligii a 5 a cu 17 reușite (la egalitate cu Tinel Sighiartău) fiind în pregătiri cu echipa din Liga a 3 a din Rădăuți.

”Am fost de toate la echipă: președinte, antrenor, delegat, am chiar și carnet de jucător dacă e cazul, dar n-am fi reușit această performanță fără ajutorul unor oameni care ne-au ajutat: primarul comunei, domnul Sorin Mititean, Moldovan Călin și firma Rodilă Trans.”, declară Cristi pentru Sportul Bistrițean, neuitând să  îl amintească și pe Ioan Encean, cel care le-a pus la dispoziție baza sportivă de la Șirioara, acolo unde Măgherușul joacă meciurile de acasă.

sportulbistritean.ro

 | 787 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *