Gloria – Universitatea Craiova 3-0: Reînviați de Remus Vlad! (VIDEO, rezumat)

Gloria Bistrița câștigă partida cu FC Universitatea Craiova, scor 3-0, după un meci cu două eliminări. Este prima partidă cu Remus Vlad pe bancă, revenit la Gloria pe postul de director tehnic.

Început perfect de meci pentru Gloria. În minutul 2, Chițu centrează de pe dreapta, dar Goge vrea să respingă și deviază mingea în poartă (1-0). Olteanii au prima reacție prin Popescu, care trage tare, din 20 de metri, dar reține Albuț (15). Răzvan Radu reușește o incursiune spectaculoasă și trage pe jos, la o palmă de bară (17). Același Răzvan Radu face o fază de toată frumusețea pe partea dreaptă, pătrunde în careu, scoate mingea la 11 metri, de unde Chițu trimite în plasă, cu poarta goală. 2-0 pentru Gloria, în minutul 27 și meciul e pe jumătate rezolvat! Craiova e la pământ și Gloria face 3-0 în minutul 35, când Alex Rus îi pasează pe culoar lui Brumă, care înscrie cu un șut din interiorul careului (3-0). Bistrița rămâne în 10 oameni, după ce Radu Răzvan vede roșu direct mult prea ușor, pentru o palmă aplicată involuntar lui Bălan.

Cu un om în plus, Universitatea parcă mai iese din anemie și se apropie de poarta lui Albuț. Săceanu reia cu capul, din 7 metri, dar portarul Bistriței reține (45) și prima repriză se termină cu un scor perfect pentru gazde (3-0).

La reluare, Craiova caută primul gol dar jucătorii Gloriei stau bine în teren și blochează fără emoții centrările oltenilor. Mîrzeanu își încercă șansa cu un șut tare de la distanță, dar Albuț e totuși portar de Liga I și reține fără emoții (53). Același Albuț mai scoate un gol ca și făcut, când respinge o lovitură de cap a lui Șerban, din 3 metri (70). În minutul 75, Budăcan îl faultează în careu pe Cruceru iar arbitrul dictează penalty și al doilea galben pentru fundașul Gloriei. Săceanu execută lovitura de la 11 metri, dar Albuț parează senzațional.

Gloria gestionează perfect finalul de meci, se apără exact și contraatacă periculos. Jarda are și el șansa de a înscrie, dar șutează pe lângă bară, după o incursiune pe stânga (85). Se termină Gloria – Universitatea Craiova 3-0 și bistrițenii obțin o victorie care îi menține, teoretic, în lupta pentru promovare.

Gloria Bistrița: Albuț; Budăcan, Fizeșan, Chibulcutean, Sănmărtean – Èšegle, Mărginean, Chițu (Jarda `78) – R. Radu, A. Pop (Èšârcă `46), Brumă (Nalați `80)

FC Universitatea Craiova: Hotoboc; Goge, Mîrzeanu, Ciucă, Busu – D. Stoica (V. Gheorghe `57), Săceanu – Nicolae, Popescu (Șerban `46), Roman (Cruceru `60) – Bălan

Arbitri: E. Voicu; Monica Rigo, Ov. Arușoaie

 

                                                                                                                                                                                                                           

INBOX

Remus Vlad este noul director tehnic al Gloriei Bistrița. Remus Vlad a fost numit pe banca tehnică a Gloriei cu câteva ore înainte de partida cu Universitatea Craiova. Cristian Coroian rămâne și el pe banca Gloriei, ca și antrenor principal iar Sandu Negrean este antrenor secund. Remus Vlad a stat la masa presei în timpul partidei.

O mică galerie a Universității Craiova a fost prezentă la meci, în peluza stadionului Jean Pădureanu. Cei 15 suporteri olteni au afișat un banner cu mesajul "Mereu în prima linie" și au scandat mai multe mesaje împotriva lui Adrian Mititelu.

                                                                                                                                                                                                                              

 | 328 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *