Gloria ”“ Steaua, ora 21.30, stadionul „Jean Pădureanu”

 

Etapa a 30-a din cadrul Ligii a I-a, va programa pe stadionul Jean Pădureanu, marți, 7 mai cu începere de la ora 21,30, întâlnirea dintre Gloria Bistrița și Steaua București.

Este partida dintre cei doi poli ai clasamentului, steliștii vor fi la primul joc cu titlul de campioni în buzunar, în timp ce bistrițenii nu nici o șansă de a scăpa de lanterna roșie. Dacă ar fi să ne luăm după locurile ocupate în clasament sau după diferența de puncte dintre cele două echipe, gazdele având un pic mai puțin de un sfert din punctele bucureștenilor, putem spune că lupta pe teren va fi una inegală, dar dacă ținem cont de evoluția bistrițenilor din partida cu dinamoviștii, am putea asista la un joc interesant.

Un rol important în desfășurarea partidei îl vor avea și spectatorii, care veniți în număr mare la partida cu Dinamo, poate cei mai mulți chiar dacă au venit să-i vadă pe dinamoviști, dar încântați de evoluția bistrițenilor au trecut repede de partea lor.  Antrenorul Nae Manea se  confruntă în continuare cu  probleme de efectiv Bucur, Chițu,  Antonache, fiind  accidentați.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 131 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *