Gloria și "Viorel Moldovan", adversare

Prieteni, …dar brânza e pe bani !!!

Juniori A

Gloria – „Viorel Moldovan” 9-1 (3-0)

Marcatori: Rus (2), Dodea, Chifa, Clapa (2), Șomodi, Hipi, Nagy / Celsie

Gloria: Gălățan, A. Fluieraș, Gavriloaie, Șomodi, J. Fluieraș, Mureșan, Dodea, Rus, Clapa, Voicu, Haidar. Au mai intrat: Hipi, Chifa, Isai, Nagy, Ș. Matei.
V. M.: Rațiu, Filip, Mihăilaș, I. Pop, M. Pop, A. Pop, D. Pop, Costinea, Drăgan, Racoți, Celsie

Gloria lui Pârțiu a făcut ce a vrut cu ”piticii” Școlii de Fotbal „Viorel Moldovan”, derby-ul prieteniei dintre cei doi antrenori fiind doar pentru statistici. De altfel, Leon Buhai și Horațiu Pârțiu au admirat golurile din meci de pe aceeași bancă, asistența medicală fiind numeroasă la meci, ceea ce a făcut ca banca de rezerve să fie neîncăpătoare. Gloria a marcat doar din acțiune, singura schemă a jucătorilor de la „Viorel Moldovan” fiind ieșirea eronată la ofsaid. A ținut de câteva ori, dar nu și la cele 9 goluri încasate de la „glorioși”, juniorii lui Pârțiu uitând la un moment dat de fotbalul ca sport de echipă, fiecare dorind să-și treacă numele pe lista marcatorilor… înainte de vacanță. În finalul meciului Gloria a jucat în cu un om în minus, Gavriloaie ieșind accidentat, iar în poartă a intrat Ștefan Matei, în general jucător de câmp în acest campionat. Minunea avea să se producă în ultimele minute ale jocului, când Celsie de la „Viorel Moldovan” a reușit golul de onoare, în urma unei faze fixe. Ce interesant ar fi fost dacă în acel minut era 0-0!!!


Meci foarte frumos, ca între prieteni. Scorul ne-a mulțumit total. Ciobănică a arbitrat impecabil, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor…

Horațiu Pârțiu

Neașteptat de echilibrat

Juniori B

Gloria – ”Viorel Moldovan” 4-0 (1-0)

Marcatori: Buta (2), Varga, Vasilichi

Gloria: Istrate, Alexandru, Oroian, Timoce, Peteleu, Anton, Dobrea, Rosenfelt, Vasilichi, Varga, Buta.

V. M.: Rauș, Vlașin, Andronic (Briciu), Ștefănuț (Hara), C. Cătuna, Pădurariu, Bența, Mihancea, Cristurean (Ureche), Moldovan (Moișin), Jeican (Gavenea).

Gloria lui Zegrean s-a întrebuințat serios cu juniorii lui Leon Buhai, într-un meci ce teoretic părea ușor, privit prin prisma locurilor ocupate în clasament de cele două echipe. „Viorel Moldovan” a avut primele ocazii, prin Pădurariu și Moldovan, ambii ratând singuri cu portarul. Gloria a echilibrat lupta, preluând inițiativa, însă poarta a fost ”perforată” o singură dată până la pauză, prin Buta, ajutat și de portarul Rauș. Deși lupta s-a dat mai mult la mijlocul terenului, juniorii școlii „Viorel Moldovan” au încercat să țină ștacheta sus în fața liderului, însă nu au mai putut face nimic la golurile lui Buta, Vasilichi și Varga, scăpați din marcaj. Pentru Gloria, acesta a fost ultimul joc pe teren propriu, fiind neînvinsă, însă greul de acum începe, urmând să participe la faza zonală și apoi la turneul semifinal.

 | 274 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On