Gloria și LPS, un caldă una rece

Gloria și LPS, un caldă una rece

  1. în Campionatul Național de juniori, Gloria și LPS au adus puncte doar la juniorii A

Gloria A, 3 goluri Dragomir

  Echipa antrenată de Dorel Zegrean s-a impus categoric pe terenul celor de la Școala de Fotbal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, scor 5-0. Jucătorii bistrițeni și-au revenit după prima etapă, când n-au reușit să învingă acasă pe LPS Cluj, jucând cu un om în minus tot meciul. De data aceasta, juniorii Gloriei au condus din minutul 2, când Vasilichi a transformat un penalty. Cel mai bun om al lui Zegrean a fost Dragomir, care a marcat 3 goluri. Ultima reușită a fost trecută în dreptul lui Dobrea.
Gloria A: Negrea, Peteleu, Patca, Olteanu, Diudea, Roman, Rozenfeld, Mihancea, Dobrea, Dragomir Vasilichi, Au mai intrat: Fl. Alexandru, Rogna, Mureșan, Odorhean.

Gloria B, învinsă din ofsaid

  Valer Săsărman și jucătorii lui au pierdut cu 1-0 la Baia Mare, cu un gol primit din ofsaid, în ultimele 4 minute. Gloria B a jucat în 10 din minutul 75, când Ștefănuț a văzut al doilea galben.
Gloria B: Farcaș, Vlașin, Moloca, Ștefănuț, Archiudean, Rob, Bența, Rus, Chindriș, Gavenea, Pădurariu. A mai intrat Feurdean.

LPS A, remiză la Dej

  Echipa antrenată de Sergiu Gabor a scos un punct important la Dej, 2-2. Ambele goluri ale bistrițenilor au fost marcate de Matei. „Rezultatul a fost echitabil, deși se impunea un cartonaș roșu în repriza secundă pentru gazde”, spune antrenorul celor de la LPS.
LPS A: Rusu, Cilean, Șarto, Lari, Cuciurean, Toth, Crișan, Colceriu, Matei, Țărmure, Jimborean. Au mai intrat: Tivodar, Borodi, Cira

LPS B, înfrângere fără drept de apel

  Echipa pregătită de Leon Buhai și Emil Gocan a pierdut fără dubii la Dej, scor 4-0. Jucătorii Liceului cu Program Sportiv au avut și ei câteva ocazii bune de a marca, dar au ratat ușor.
LPS B: Raus, Cătuna, Andronic, Hara, Cengher, Budăcan, Cristurean, Costinea, Drăgan, Homei, Celsie. Au mai jucat: Hazbei, Sigartău, Ureche, Mihovici.

 | 147 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On