Gloria și-a pierdut golgeterul! A plecat la Sighet cu buzunarele goale!

Sute de jucători buni s-au format în ultimii 10-15 ani la Bistrița și Gloria nu a știut să profite de pe urma lor. Mulți au plecat fără ca echipa bistrițeană să se aleagă cu ceva, alții s-au lăsat de fotbal dezamăgiți, iar o parte importantă s-a refugiat în fotbalul județean.

Ultimul pe această listă e Florin Brumă, un jucător adus la 15 ani de antrenorul Horațiu Pârțiu din Lunca Ilvei și format la centrul de copii și juniori al Gloriei. Acum are 21 de ani, a adunat peste 20 de meciuri în Liga a doua și unul chiar în prima Ligă, fiind golgeterul echipei din ultimii ani.

Conducătorii clubului bistrițean îi datorau 7000 de euro și s-au bucurat când au auzit că e dispus să renunțe la acești bani dacă va fi lăsat să plece. Și a plecat la Sighet, în Liga a treia, acolo unde va primi în jur de 700 de euro pe lună.

Pe urmele lui, vor călca, probabil, și ceilalți jucători care au mai rămas prin club. Se aude că Adrian Nalați și Traian Jarda sunt curtați și ei de echipa din Sighet, care vrea să tragă la promovare în sezonul ce urmează. 

 | 639 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *