Gloria: remiză albă la Sighet! Calificarea în cel de-al doilea baraj se decide sâmbătă, la Bistrița!

Gloria a remizat, scor 0-0, în disputa tur a primului baraj de calificare în Liga a 2-a. Băieții lui Falub nu au prins o zi bună, majoritatea fazelor de poartă consemnându-se în dreptul gazdelor. Mociu, în mare formă, a fost în repetate rânduri testat de ofensiva celor de la Sighet, însă a intervenit salvator de fiecare dată.

Prima ocazie de gol revine Gloriei, în minutul 6, o pasă bună găsindu-l pe Mihai în careul celor de la Sighet, acesta punându-l serios la încercare pe portarul bistrițean Berințan, cu o execuție dintr-un unghi puțin accesibil. Trei minute mai târziu, formația gazdă trece pe lângă deschiderea scorului, Mociu respingând în bară un balon reluat cu capul de vârful gazdelor, Yolou. Același Yolou, în minutul 19, primește o centrare în zona punctului cu var, însă reia slab pe poartă, execuția acestuia fiind reținută de goalkeeperul Gloriei. Gazdele continuă să pună presiune pe poarta Bistriței, iar în minutul 22, tânărul Șofroni caută spațiul porții cu un șut puternic, din afara careului, însă Mociu e la posturi, respingând balonul. Baieții lui Zima continuă asaltul, iar în mintul 27, o reluare cu capul trece puțin pe lângă buturile Gloriei.

Repriza secundă se dovedește a fi una mai puțin bogată în faze clare de poartă. La două minute după reluare, Mociu iese în afara careului în anticiparea unui balon, mingea ajunge la gazde, însă lobul acestora nu are traiectoria scontată și cade în spatele porții Gloriei. Spre finele actului, în minutul 75, mijlocașul gazdelor originar din Feldru, Șofroni, reușește o nou execuție bună de la mare distanță, însă Mociu respinge mingea în corner. Gloria își trece în dreptul ei cea mai mare ocazie în minutul 86, cornerul executat de Mihalcea și reluat de Țegle din interiorul careului mic, fiind respins, de pe linia porții, de portarul Sighetului.

Returul barajului se va disputa sâmbătă, începând cu ora 17:30.

În celălalt baraj de interes pentru fanii bistrițeni, Ungheniul a învins suprinzător Zalăul, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

Gloria: Mociu – Gallo, Popa, R. Bălan, Uțiu – Mihalcea, Țegle, Dat (min. 61 Chiorean) – Mihai (min. 89 Sucitu), Banyoi, Davordzie (min. 74 Amasihohu)

Sursa foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Tiberiu Titieni

 | 1.287 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *