Gloria Progresul moare dar nu se predă! Ar vrea să intre în insolvență pentru a evita retrogradarea!

Gloria Progresul, gruparea care a jucat în Liga a treia în acest sezon, ar putea intra în insolvență în zilele următoare, conform președintelui Cristian Stanciu. Astfel, ar putea opri depunctarea și s-ar reeșalona datoriile către jucători.

În prezent, Gloriei i-au fost luate 10 puncte dintre cele câștigate pe teren și totuși e încă deasupra liniei care delimitează retrogradarea. Însă va urma o altp depunctare și apoi excluderea din campionat. Cristi Stanciu spune că printr-o intrare în insolvență, ar putea ține pe linia de plutire acest club și, implicit, locul de liga a treia.

Mai mult, Stanciu a luat legătura cu o casă de avocatură din cluj și a contestat ghidul solicitantului de fonduri nerambursabile de la Primărie. Gloria încearcă astfel să suspende noua sesiune de selecție a proiectelor și măcar să tragă de timp până când își va face un club nou și curat.

”Căutăm soluții în toate direcțiile. Nu o să ne lăsăm bătuți în nici un caz. Însă, deocamdată, avem mai multe idei și nu știm pe care o să merge în viitor. Poate vom rămâne cu echipa de Liga a treia, poate vom face alta în liga a 5-a, poate vom rămâne doar cu juniori. Încă nu știm nimic precis”, declară președintele în funcție al Gloriei Progresul.

 | 438 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *