Handbal: Gloria pregătește 3 transferuri de senzație! Vom avea la Bistrița toate cele 4 extreme ale naționalei!

Gloria se pregătește deja pentru sezonul următor, în care speră că va evolua în noua sală, din Wonderland. Clubul bistrițean punctează pe piața transferurilor, pe posturile deficitare.

Trei nume grele sunt ca și transferate la Bistrița, conform surselor noastre.

Moisă, Seraficeanu și Iuganu, trei extreme de națională, vor semna zilele acestea contracte cu gruparea din subordinea Consiliului Județean.

Astfel, alături de Nicoleta Dincă, Gloria va avea în lot toate cel 4 extreme din naționala României.

Ana Maria Iuganu are 30 de ani și joacă la Gloria Buzău, extremă stângă. Are 25 de selecții în echipa națională și a câștigat campionatul în 2019 cu Râmnicu Vâlcea. A mai jucat la Suceava și Roman.

Laura Moisă (Chiper) are 31 de ani și joacă extremă dreaptă la CSM București. Are 82 de selecții la națională și a făcut parte din lotul României care a luat un bronz în 2015, la Campionatul Mondial din Danemarca. A mai jucat la Știința Bacău și Corona Brașov.

Sonia Seraficeanu are 23 de ani și joacă extremă dreaptă la Minaur Baia Mare. E în lotul României din 2019, când a participat la Campionatul Mondial. S-a născut la Hunedoara și a mai jucat la Târgu Mureș, Deva, U. Cluj și Slatina.

 | 2.517 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. La”U”n-a jucat a fost rezerva lui Cristina Boian!

  Post a Reply
 2. Asctsti bine : toate trei expirate . Vedrti ultimi 2 ani ! Plus viata extra sportiva ! Elisei le da clasa la …38 de ani !
  Politica dezastruoasa made Pasca – R.Moldovan ( psd isti de 2 lei = minte)
  La 2 milioane de euro buget, cat parandarat ? Transferari in …buzunarul propriu ..?
  Dar pleaca 6 jucatoare in care cati bani s-au investit , din banul public in ultimi 2 ani dle R.Moldovan ? ( exemplu Ilyna, Vasileskaya ?) Cat ? 250 de mii euro ! Din bani C.J . Inadmisibil dnilor consilieri judeteni ! VERIFICATI !!!

  Post a Reply
 3. Asa edte : trei expirate cate mai pacalesc fraieri ..2 ani ! Pe ce sume ? 400 000 de ruro ! Doar schimba fraieri de ..ocazie , dar pe bani bistritenilor !? Moldovan cu bani de pe aceste expirate ..intra Gloria in div B ,iar tu erai rege ! Asa un umil pentru …o fusta de handbalista …,! Stii bine doar !

  Post a Reply
 4. In loc sa aducem titulare aducem o sa avem 4 extreme din care doua vor fi rezerve! Niste interi care sa aiba constanta nu gasim? Un centru, ca Laura are predispozitii pentru accidentari?

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *