Gloria pierde la Urziceni,2-1, din nou jenant, cu un om în plus pe teren(VIDEO)

Gloria a pierdut la Urziceni în etapa a 27-a din Liga 1, pe terenul unei echipe ce mu mai bătuse pe nimeni din etapa a 17-1. Ba mai mult, bistrițenii au jucat un sfert de oră cu un om în plus și au primit golul 2. Cu toate că a avut multe absențe, Cavalli, Cafasso, C. Petre, Băjenaru, D Agostino, Tudose, echipa bistrițeană s-a făcut din nou de râs, după ce cu o săptămână și jumătate în urmă a primit 4 goluri de la U Cluj jucând tot în superioritate numerică. Primul gol al meciului a fost marcat de Pătraș în minutul 6, cu un șut din careu, la o respingere greșită a apărării bistrițene. 

 

 

Până la pauză jocul a fost dominat de echipa gazdă care și-a mai creat câteva ocazii de gol, dar Pădurețu, Mera și Rusescu au ratat în careul bistrițean. În ultimul minut al primei părți, Nalați s-a trezit cu o minge în 6 metri, în urma unui corner la poarta Urziceniului, însă bistrițeanul nu a reușit să o trimită în poartă. 

 

În minutul 55, atacantul Gloriei, Ionuț Bâlbă, s-a aflat la un pas de egalare, însă a tras slab din careul mic, în urma unui corner. 

În minutul 66, Gloria s-a apropiat din nou periculos de poarta lui Curcă. Atacantul Pasenciuc, introdus în locul lui Mărginean pentru a forța egalarea, a tras în plasa laterală. 

 

În minutul 76, Apostol este eliminat, la un fault dur asupra lui Săceanu

În minutul 77, Rusescu scapă singur și marchează golul 2 pentru Unirea Urziceni, care joacă finalul de meci cu un om în minus.

În minutul 79, Bâlbă reduce diferența și marchează frumos din lateral dreapta, la o pasă a lui Achim. Apoi Pasenciuc, Bâlbă și Keita rateză egalarea. 

Meciul s-a încheiat cu un șut al lui Mihalcea peste poartă. Unirea Urziceni nu mai câștigase din etapa a 17-a, din noiembrie anul trecut, adică de 10 etape. 

Unirea: Curcă – Lupu, Toșca, Nicu, Mera, Tobă – Pădurețu, Apostol, Teușan, Muzac, Pătraș – Rusescu (90 Mihalcea)
 
Gloria: Albuț – Achim, Szukala, Corallo, Velcovici – Keita, Anton (70 Săceanu), Mărginean (58 Pasenciuc), Nalați, Iordache (82 Mandea) – Bâlbă
 
Arbitri: A. Chivulete, D. Mudura, C. Danșa
Avertismente: Apostol, Muzac / Keita
 
Adrian Linca
 | 119 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *