Gloria – Olimpia Satu-Mare 2-1: Victorie în prelungiri!

Gloria Bistrița a câștigat partida cu Olimpia Satu-Mare, scor 2-1.

Cu cuțitul la os, Gloria are neapărat nevoie de victorie și se avântă în atac din primele minute. Nalați irosește o lovitură lovitură liberă (6) și este copiat de Feher, care trage și el slab (12). Brumă primește o pasă bună în careul mic, dar greșește preluarea (15) și tot el reia slab cu capul, după o centrare de pe dreapta (18).

Jocul Gloriei scade în intensitate, ocaziile nu mai apar la poarta lui Miron și Olimpia mai echilibrează la centrul terenului. Prima mare șansă o ratează Bujor, care trimite la o palmă de vinclu din lovitură liberă (38). 

Gloria începe slab repriza secundă și nu mai reușește să pună presiune la poarta adversă. Coroian mută, dar ieșirea lui Budăcan aduce și primul gol. După o fază la care Gloria e descoperită pe dreapta, Bujor scapă singur, Albuț iese dar atacantul oaspeților plasează mingea pe jos, în poartă. 1-0 pentru Olimpia, în minutul 65. Gloria lui Coroian n-are reacție după primirea golului și reușește greu să fie periculoasă la poarta adversă.

Golul egalării vine totuși în minutul 87, când Brumă primește o minge în centrul careului, pune latul și îl învinge pe Miron. Bistrițenii se trezesc pe final și caută egalarea cu centrări de pe margini. Brumă reia alături cu capul (89) și tot alături trimite cu capul Chițu, după o lovitură liberă (90).

Finalul îi aduce pe bistrițeni în delir. Stancu centrează perfect din lovitură liberă și Chițu reia cu capul în poarta, din centrul careului! 2-1pentru Gloria, după un meci nu foarte reușit, dar salvat pe final și câtigat în prelungiri.

 

Gloria: Albuț;Å¢îrcă, Hlinca, Chibulcutean, Polgar – Nalați (Stancu '65), Feher – Budăcan (Negruț '65), Roșu  (Bucur '75), Chițu – Brumă

CS Olimpia Satu-Mare: Miron; Mureșan (Sabău '60), Bălău, Ene, Iuhas, Svarczkope, Kinczel, Villand, Gavrilescu (Lemac 67), Bujor (Micaș '75), Zsiga

Arbitri: A. Chivulete (București), A. Despa (Baia-Mare), C. Lucaci (Baia-Mare)

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *