Gloria nu a mai învins Rapidul de 6 ani. încearcă astăzi, de la 20.30

 

Gloria joacă astăzi acasă, cu Rapid, un meci contând pentru etapa a 22-a din Liga 1.Ultima victorie a Gloriei în fața Rapidului datează din noiembrie 2005. Bistrițenii, antrenați atunci de Ioan Ovidiu Sabău, au învins cu 2-1 la Bistrița, prin golurile marcate de Sărmășan și Pădurețu, după ce la pauză a fost 0-1 prin golul lui Ilyes. Din echipa de atunci a mai rămas doar Albuț și Nalați.

În afara acestei victorii, Gloria a mai învins Rapidul în 1995 cu 3-2, în 1994 la București cu 2-1, în 1992 cu 2-1 la Bistrița și cu 5-0, cel mai categoric scor dintre cele două echipe, în 1991. În ultimul joc, în august 2010, Rapid a învins cu 2-0 în Giulești, prin două goluri marcate de Herea. Ultimul meci la Bistrița s-a jucat în decembrie 2009 și s-a încheiat 1-1, goluri marcate de Herea și Keita. Antrenori la cele două echipe erau Marian Pănă la Gloria și Nae Manea la Rapid.

Partida din această seară  va fi condusă la centru de arbitrul Paul Unimatan (Zalău). El va fi ajutat la cele două linii de asistenții Octavian Șovre și Dorin Mudura (ambii din Oradea), în timp ce rezervă va fi Florin Ghimbășan (Brașov).

Observatori: Nicolae Pantea (București) pentru joc și Anton Heleșteanu (Iași) pentru arbitri. Supervizor: Mircea Cezar Ionescu (București).

Adrian Linca

 

 | 204 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *