Gloria, la primul antrenament în 2012. Nici un absent nemotivat!

Gloria s-a reunit astăzi în formulă aproape completă și a început pregătirile pentru returul campionatului. Au lipsit doar 3 jucători, Constantin, Costache și Bușcă, învoiți de la primul antrenament.

Tehnicianul Nicolae Manea a venit la Bistrița cu două zile mai devreme și a pus la punct programul dinaintea campionatului. Acesta va cuprinde o săptămână de reacomodare la efort și 10 zile de cantonament la Bistrița. Se caută soluții și pentru un stagiu de pregătire în Antalya, dar nu s-au găsit până în acest moment. „Avem toate condițiile aici, la stadion. Iar dacă vremea ne ajută nu ne putem plânge de nimic. Vom încerca să găsim variante și pentru meciurile amicale din partea a doua a pregătirii și cred că le vom găsi”, a declarat Nae Manea înaintea antrenamentului.

La prima ședință de pregătire din 2012 au participat 29 de jucători, fără Silveșan, care acuză probleme de sănătate. Noutățile sunt Rareș Stan de la Livezile, Voicu Nicoară reîntors de la Baia Mare, Neacșa de la Inter Gliceni, Stuparu de la FC Olt, Trașcă de la Jiul Rovinari, Peica și Macarie de la echipa a doua. În zilele următoare se va alătura lotului și portarul Niculescu, liber de contract cu Sportul Studențesc.

Iată-i și pe ceilalți care au participat la antrenamentul de azi: Irimia, Botoșer, Lăzăreanu, Vafasso, Reano, Curtuiuș, Feher, D. Stan, Homei, Keita, Mărginean, Năstase, Șomodi, Fizeșan, Predescu, Tudose, Anton, Peteleu, Velcovici, Voinea, Patca, Pădurariu, Rogozan. 

sportulbistritean.ro

 | 155 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *