Gloria – Juventus 4-3: Victorie spectaculoasă, hattrick Daniel Stan!

Gloria Bistrița a câștigat partida cu Juventus București, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii secunde la fotbal, scor 4-3.

Gloria începe excelent meciul și își domină adversarul încă din primele minute. Predescu ratează prima mare ocazie, finalizând cu un șut în portar după o fază frumoasă (4). Gloria continuă forcingul și Grigore este aproape de un autogol, după o centrare a lui Curtuiuș (11) iar apoi Caffaso ratează și el, după o preluare frumoasă în interiorul careului (17). Golul vine, normal, după cursul jocului, în minutul 18, când Feher înscrie cu un lob peste portar, din interiorul careului (1-0). Oaspeții nu lasă senzația că pot reveni, dar sunt treziți de șutul senzațional al lui Damaschin, care mușcă gazonul în fața lui Oghinciuc și intră în plasă (1-1). Bistrițenii sunt în corzi, Predescu pierde o minge la centru, Tene centrează și Damaschin reușește dubla (37). 2-1 la pauză și lucrurile par complicate pentru echipa lui Manea.

Manea schimbă la pauză, în bagă pe Reano fundaș central și-l trimite vârf pe Daniel Stan. Schimbare extrem de inspirată, Stan egalând la cinci minute de la reluare, după o centrare a lui Predescu (2-2). Gloria forțează și Caffaso ratează ocazia desprinderii, voleu din 8 metri, în capul unui adversar (72). Trei minute mai târziu, același Stan reușește dubla, reluând cu capul un corner. 3-2 dar meciul nu era terminat, oaspeții egalând în minutul 85, prin Tene, la o fază suspectă de ofsaid. Scorul final avea să fie stabilit de omul meciului, Daniel Stan, care reușește hattrickul în minutul 88, după o pasă de la Å¢ârcă. Gloria – Juventus 4-3 și bistrițenii iau avans în fruntea clasamentului, după un meci extrem de spectaculos.

 

Gloria Bistrița: Oghinciuc; Peteleu (Pădurariu – 51), Stan, Năstase, Costache (Å¢ârcă – 73) – Feher, Mărginean – Cafasso, Anton, Predescu – Curtuiuș (Reano – 46)

Juventus București: Bobariu; Crișan, Bârsănel, Ianuși, Petrescu, Bănuță, Tene, Daia, Grigore (Cruceru – 61), Damaschin, Å¢ăran

Arbitri: Alin Roșu, Ferencz, Tunyogi, Gabriel Barjac. Observatori: Tiberiu Satmari, Florin Hîncu

Cartonașe galbene: Feher – Crișan

Augustin Danci

                                                                                                    

Minutul 87: Goool Gloria! Å¢ârcă pătrunde pe dreapta, centrează pe jos și Stan îndeplinește o simplă formalitate, înscriind din 2 metri (4-3)

Minutul 85: Goool Juventus! Tene scapă singur pe centrul careului și înscrie, la o fază la care bistrițenii cer ofsaid (3-3)

Minutul 75: Gooool Gloria! Corner de pe stânga, Stan reia cu capul în poartă, din centrul careului (3-2)

Minutul 73: Å¢ârcă îl înlocuiește pe Costache

Minutul 72: Galben pentru Mărginean

Minutul 72: Cafasso reia din voleu, mingea îl lovește în cap pe Bârsănel

Minutul 70: La oaspeți, iese Å¢ăran și intră Gosman

Minutul 61: La oaspeți, iese Grigore și intră Cruceru

Minutul 52: Goool Gloria! Predescu centrează de pe stânga, Daniel Stan reia în plasă din șase metri (2-2)

Minutul 51: La Gloria, Peteleu este schimbat cu Pădurariu

Minutul 50: Galben pentru Feher

Minutul 46: La Gloria, iese Curtuiuș și intră Reano, pe postul de fundaș central. Daniel Stan este trimis vârf

 

Minutul 45: Fluier final al primei reprize. Gloria este condusă la pauză cu 2-1

Minutul 37: Goool Juventus! Predescu pierde o minge la centru, Tene centrează de pe dreapta și Damaschin reia în poartă din 5 metri (1-2)

Minutul 29: Goool Juventus! Damaschin prinde un șut de la 25 de metri, mingea cade în fața portarului Oghinciuc și intră în poartă (1-1)

Minutul 24: Galben pentru Crișan

Minutul 18: Gooool Gloria! Feher primește o pasă în adâncime și îl lobează pe portarul Bobariu, din interiorul careului (1-0)

Minutul 17: Cafasso preia la 8 metri și șutează din voleu, respinge portarul

Minutul 11: Curtuiuș centrează de pe dreapta,Grigore e aproape de un autogol

Minutul 4: Fază frumoasă făcută de Predescu, mijlocașul Gloriei întoarce doi fundași și șutează de la 7 metri, dar portarul respinge cu piciorul

Minutul 1: A început meciul

 | 252 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *