Gloria Junior: Pas greșit la juniorii A, victorie clară la juniorii B!

Liderul seriei, Gloria Junior, a făcut un pas greșit în prima etapă de pe teren propriu din acest sezon al Campionatului Național de Juniori A, pierzând acasă cu Electrica Baia Mare. 

 Elevii lui Cârstea au fost de nerecunoscut, întrecându-se în ratări și în mari greșeli pe partea defensivă. 

 În prima repriză a fost un joc echilibrat cu o mică dominare a gazdelor, dar contrar jocului, cei care au punctat au fost oaspeții, la o greșeală a lui Forogău. În a doua parte, bistrițenii încep mai bine, marcând prin Bălan și Lazăr, dar din nou defensiva este nesigură și mai oferă două cadouri oaspeților, rezultatul final fiind 2-3.

Au evoluat: Racoți, Pop, Forogău, Lazăr, Neamț, Moldovan, Popa, Bălan, Nuțu, Rebus, Aluaș. Au mai intrat: Serețean, Csiki, Hontilă.

 Un eveniment important a avut loc la finalul jocului, când conducerea bistrițeană a contestat dreptul de joc al sportivului băimărean Babici Tudor, născut în 2003. Acesta, susținut de antrenor, părăsește incinta stadionului fără a face dovada identității sale în fața arbitrilor. Apelul va fi judecat la București, în Comisia de Disciplină.  Un gest urât care nu ar avea ce căuta pe nici un stadion de fotbal, și cu atât mai puțin la un campionat de juniori.

 Spectacol a fost însă însă la juniorii B. Gloria Junior a dat de pământ cu Electrica Baia Mare, scorul fiind 7-0, golurile fiind marcate de: Valea, Scurtu, Cifor 3, Adam, Buga.

 De remarcat jocul foarte bun prestat de juniorii mici, de la meci la meci devenind tot mai stăpâni pe ei. S-au evidențiat în mod special: Valea, Adam, Buga și Cifor. Acesta din urmă, deși a jucat doar o singură repriză, a reușit performanța unui hattrick în doar 7 minute.

 Gloria Junior B: Negrea, Valea, Scurtu, Priscorniță, Rotar, Slăvoacă, Mihaiu, Bortas, Butta, Adam, Sângeorzan. Au mai intrat: Vărărean, Cifor, Gros, Buga, Strâmbu. Antrenor Gabriel Cârstea, delegat Cristian Stanciu. 

 | 784 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *