Gloria, joc slab cu Unirea Târlungeni! Coro și Negrean n-au încă niciun titular bătut în cuie!

În cel de-al doile joc din cadrul stagiului de pregătire pe care îl face la Târlungeni, bistrițeniii au întâlnit formația gazdă, echipă cu care va juca și în partidele de campionat. După un joc bun făcut împotriva celor de la Concordia Chiajna, când au reușit un rezultat de egalitate chiar pe terenul echipei de prima ligă, de data aceasta jucătorii Gloriei au făcut un joc slab care s-a soldat cu prima înfrângere suferită de la începerea pregătirilor. După o primă repriză dominată de gazde care pe lângă golul marcat au mai ratat 2-3 ocazii de gol, bistrițenii au mai echilibrat jocul după pauză, dar n-au reușit să marcheze.

Lotul folosit de staff-ul tehnic: Oghinciuc  – Echim( Budăcan 46), Hlinca(Matei 70),  Chibulcutean(Berceanu 46), Sănmărtean( Polgar 46) – Bucur (Mariș 60), Nalați(Feher 60), Antonescu(Stancu 60), Chițu(Roșu 46) – Negruț(Brumă 46), Antonache(Curtuiuș  60).

Sandu Negrean, antrenor:”Am făcut un joc foarte slab, cel mai slab de la începerea pregătirilor. Dacă în meciul de la Chiajna am fost mulțumiți de atitudinea și determinarea jucătorilor, în partida de astăzi suntem supărați pe evoluția tuturor jucătorilor noștri. Până acum în toate jocurile disputate am dat posibilitatea tuturor jucătorilor șanse egale să-și câștige un loc de titular în echipă. Le-am explicat tuturor că echipa se face după evoluția lor din teren nu după numele sau CV-ul pe care îl au”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 163 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *