Gloria joacă în familie, LPS 1 învinge greu Becleanul în a doua etapă la juniori C

Etapa a doua a Campionatului Județean al juniorilor C, competiție  rezervată jucătorilor născuți în anul 1999 și mai mici, a programat partidele Gloria 1 – Gloria 2 și LPS 1- Olympia Beclean. Conform tuturor așteptărilor Gloria 1 s-a impus în fața mai micilor lor colegi de club, în timp ce LPS 1 s-a impus destul de greu în fața celor de la Olympia, o echipă cu un an mai mici ca și vârstă.

Gloria 1 victorie fără probleme. Gloria 1 – Gloria 2 Bistrița 6-2 (3-1)

Un joc în familie disputat pe terenul Gloria 2, între grupa de juniori născuți în anul 1999, antrenată de Dinu Vlad și grupa de juniori născuți în anul 2000, pregătită de Gabi Cârstea, în care cei mai mari s-au impus fără a se forța la turație maximă. Ca și în partida din prima etapă Onul Bogdan a fost number one în echipa lui Dinu Vlad, acesta reușind să marcheze de trei ori, Serețean, Băldean și Mânecan reușind să marcheze pentru Gloria 1, în timp ce pentru Gloria 2 au marcat Ilea și Mândrean.

Gloria 1, antrenor Dinu Vlad: Răzvan Bucur, Bogdan Andreica, Ovidiu Moldovan, Robert Cifor, Cătălin Ciurdia, Ionuț Serețean, Florin Băldean, Ionuț Aluaș, Darius Ursu, Alex Rebus, Bogdan Onul. Au mai jucat: Denis Hordoan, Alexandru Mânecan, Cristian Petri, Cristian Șomfelean.

Gloria 2, antrenor Gabi Cârstea: Ninel Tămaș, Lică Mândrean, Bogdan Moldovan, Florin Ilea, Paul Căpraru, Claudiu Băciuț, Darius Forogău, Adrian Pop, Rareș Bălan, Radu Neamț, Robert Stupinean. Au mai jucat: Eduard Mihalca, Denis Zăhuș, Ionuț Valea, Ronan Cifor.

Dinu Vlad, antrenor Gloria 1:”Am făcut un joc foarte slab, jucătorii nu s-au concentrat suficient știind că joacă cu o grupă mai mică, diferența a fost făcută de evoluția bună avută de Bogdan Onul”.

Gabi Cârstea, antrenor Gloria 2:” Am preluat acestă grupă de puțin timp, suntem încă în faza de a ne cunoaște, dar pot spune că s-au mișcat destul de bine, am pus chiar probleme colegilor lor mai mari. A fost un joc frumos în care diferența pe teren au făcut-o Onul și Ursu”.

LPS 1 victorie chinuită cu Olympia. LPS 1 – Olympia Beclean 1-0  (0-0)

Partida dintre LPS 1, formată din jucători născuți în anul 1999 și Olympia Beclean, formată din jucători născuți în anul 2000 și 2001, s-a disputat pe terenul Armata, pe o suprafață de joc destul de proastă pentru a se juca fotbal. Partida a fost una echilibrată, în care ambele echipe au cam sărit peste faza de construcție, lucru care trebuia să-i avantajeze mai mult pe gazde, o echipă mai puternică atât ca vârstă cât și ca fizic. Beclenarii s-au apărat bine respingând aproape orice intenție de atac a gazdelor și au avut câteva contraatacuri foarte bune în care doar neșansa și precipitarea în fața porții i-au privat de obținerea unei remize care o meritau după aspectul jocului și al ocaziilor ratate. După o repriză albă, în care ambele echipe puteau să deschidă scorul, gazdele deschid scorul prin golul marcat de Chirlejan în minutul 51, gol care aduce trei puncte în contul celor de la LPS 1, după care oaspeții ratează două ocazii clare de a egala.

LPS 1, antrenori Sergiu Mândrean și Marius Chira: Daniel Sărmaș, Petruț Chirlejan, Darius Pop, Adrian Dumitrean, Mikloș Locotuș, Flaviu Irina, Emanuel Vereșezan, Alexandru Georgiță, Viorel Băldean, Rareș Băldean, Radu Petruț. Au mai jucat: Teodor Minta, Vasile Grad, Patric Păcurar, Raul Moldovan, Robert Bumbu.

Olympia Beclean, antrenor Attila Csillag: Alex Å¢ărmure, Cătălin Pop, Claudiu Meșter, Răzvan Szabo, Dan Hognogi, Gabriel Lazăr, Marius Pop, Constantin Bucșa, Florin Obreja, Bogdan Bărburaș, Șoldea Pop. Au mai jucat: Rareș Å¢ărmure, Cristian Măr, Robert Zăgrean, Valentin Å¢ărmure.

Sergiu Mândrean, antrenor LPS 1:”Un joc fără prea multe realizări tehnice din cauza terenului foarte prost. Am jucat contra unei echipe cu jucători mai mici cu un an sau doi, jucătorii mei au luat jocul foarte ușor crezându-se deja câștigători înainte de a intra pe teren. Felicit oaspeții pentru joc, în special pe Obreja și potarul Å¢ărmure, doi jucători de viitor, care sunt peste tot ce există jucători de 2000 la noi în județ”.

Attila Csillag, antrenor Beclean:”Sunt mulțumit de evoluția echipei, am jucat contra unei echipe mai mari ca a noastră, o echipă care pot spune că ne-a dominat doar la capitolul forță. Este păcat că am pierdut nemeritat acest joc, în care cred că cel mai echitabil rezultat era unul de egalitate”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 902 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *