Gloria începe în forță campionatul la juniori, victorii cu FC Zalău (FOTO)

Returul Campionatului Național de juniori a debutat în această duminică, Gloria câștigând categoric acasă cu FC Zalău, 3-0 la juniori A, 8-2 la juniori B. Partidele s-au disputat la Cetate și au fost la discreția bistrițenilor. Echipele LPS Bistrița au stat în această etapă. 

 
Juniori mari antrenați de Valer Săsărman au început mai greu, primul sfert de oră fiind echilibrat. Însă, încet-încet, Greab, Varga, Pădurariu și ceilalți și-au intrat în ritm și n-au avut cum să rateze victoria. Scorul a fost deschis de Pădurariu în minutul 23, Cristurean stabilind scorul pauzei în minutul 40, 2-0. Ultima reușită i-a aparținut lui Jeican în minutul 65.
 
"A fost un meci în care ne-am reacomodat cu partidele oficiale. Ne-am încălzit un pic mai greu, dar cred că pe ansamblu s-a văzut diferența dintre noi și adversari", a declarat fostul căpitan al Gloriei, Valer Săsărman.
 
Gloria A: Greab, Homei, Oroian, Ștefănuț, Archiudean, Runcan, Hazbei, Briciu, Cristurean, Varga, Pădurariu. Au mai intrat: Jeican, R. Moldovan, Simionca.
 
 
La juniori B, partida a fost mult mai spectaculoasă, cu goluri care mai de care mai frumoase. A fost 2-2 în primele 15 minute, pe gafe monumentale la ambele porți. Jocul s-a rupt apoi în favoarea jucătorilor lui Horațiu Pârțiu, care au avut în atacantul Brumă omul numărul 1 al partidei.
 
Brumă a marcat de 4 ori din toate pozițiile și a pasat decisiv de foarte multe ori, arătând calități extrem de căutate la un atacant. Alături de Brumă, pe lista evidențiaților intră și mijlocașii Strugar și Jarda, dar și fundașul central Bolbos, jucători de mare perspectivă. Pe lista marcatorilor în acest meci s-au mai aflat Colța, Strugar (2) și Bolbos (din 11 metri)
 
Gloria B: Uilean, Echim, Bolbos, Cucuiet, Imbuzan, Jarda, Bolfă, Strugar, Colța, Sâplăcan, , Brumă. Au mai intrat: Pătrașcu, Luca, Peica, Iuga, Mezei.
 
Adrian Linca


 | 121 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *