Gloria, încă un meci, încă o remiză în Antalya! 0-0 cu Eto Gyor!

 

Astăzi, de la ora 15, Gloria a susținut al șaselea joc amical al stagiului de pregătire din Antalya, împotriva echipei FC Eto Gyor, liderul din  campionatului Ungariei. Partida s-a terminat 0-0, astfel că Gloria obține cel de-al cincilea rezultat de egalitate în turneul de pregătire din Turcia.

După o primă repriză în care bistrițenii au nevoiți să înlocuiască ambii fundași centrali, datorită unor accidentări, in partea a doua a jocului, staful tehnic a făcut mai multe schimbări, pentru a vedea la joc cât mai mulți jucători, în vederea consolidării unui prim unsprezece. Cea mai mare ocazie a bistrițenilor, de a marca, s-a consemnat în minutul 82, când Sighiartău a ratat din situație de unu la unu cu portarul advers..

Lotul folosit de antrenorul Nicolae Manea: Dolha(Bota46) , Å¢ârcă, Iordache(Peica 42), Berceanu(34), Stroe, Stancu(Pouye55),  Feher(Antonache68), R Radu, Enescu(Colța65, Chițu 70), Pop, Curtuiuș(Sighiartău66, Tene83).

Vasile Moga, director sportiv Gloria:”Ca și în jocurile de până acum, echipa a jucat foarte bine faza defensivă, în ciuda faptului că am schibat relativ repede cei doi fundași centrali, forțați de accidentări. Am acoperit bine zonele terenului, nelăsându-le adversarilor spații de manevră. Jocul a fost echilibrat, cu faze spectaculoase și de o parte și de cealaltă”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 164 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *