Gloria, în finala ”žzonei” la juniori E! învinsă de fiul secundului Negrean! FOTO

Echipa de juniori E, născuți în 2001, a ajuns până în finala turneului zonal din cadrul Campionatului Național, turneu ce s-a disputat zilele trecute pe terenul sintetic din Parcul Municipal.

Bistrițenii lui Bogdan Florea au câștigat grupa în care au jucat, după 4-0 cu Il Calcio Satu Mare și 1-0 cu Dznamic Baia Mare. Au trecut și de semifinală cu un scor categoric, 5-1 cu FC Zalău, dar au pierdut la fel de categoric finala întrecerii. Au dat peste un adversar excelent, U Cluj, imposibil de depășit. Vioara întâi a clujenilor a fost fiul fostului atacant al Gloriei, sandu Negrean, actual secund al echipei bistrițene. Meciul s-a disputat într-un singur sens și a fost câștigat de clujeni cu 6-0. Universitatea s-a calificat la turneul final, iar Gloria a rămas cu satisfacția unui turneu reușit, din care micuții fotbaliști bistrițeni au învățat că gustul succesului deplin cere un pic mai multă muncă și sacrificii.

Gloria 2001: Mihalca, Gherman, Baba, M. Pop, Vulc, Shihab, Nemeș, Zăhuț, Cifor, Valea, Moisil, F. Sângeorzan, Muthi, Băciuț, Vărărean, Mihoc, Bor, Petrușel, Boboca

 

Rezultate

Il Calcio Satu Mare – Gloria 0-4

Dynamic Baia Mare – Gloria 0-1

FC Zalău – LPS Oradea 2-2

U Cluj – LPS Oradea 8-1

Il Calcio Satu Mare – Dynamic Baia Mare 2-1

FC Zalău – U Cluj  0-3

Gloria – FC Zalău 5-1

U. Cluj – Il Calcio Satu Mare – 5-1

U Cluj – Gloria  6-0

sportulbistritean.ro


 | 567 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *