Gloria și LPS își împart punctele Campionatului Național al juniorilor under 19 și under 17

A început Campionatul Național al Juniorilor under 19 și under 17. Prima etapă a adus din nou față în față reprezentanțele județului nostru, Gloria Junior și LPS Bistrița.

La under 19, a fost cel mai dezechilibrat duel al ultimilor ani, Gloria junior punându-și iar problema scorului în fața unei echipe noi și experimentale a LPS-ului. Scorul final a fost 5-1, marcatori fiind Popa 2, Cifor, Buga, Scurtu, respectiv Laposi. Astfel, glorioșii depunându-și chiar din prima etapă candidatura la locul I.

La under 17, pe o ploaie torențială și pe un teren II prost din incinta Stadionului Jean Pădureanu, a fost o adevărată luptă între cele două echipe, câștigată în cele din urmă de cei de la LPS. A fost o partidă trasă parcă la indigo cu cea din Campionatul Preliminar, de la Dumitra, doar că de data aceasta, alta a fost câștigătoarea.

În minutul 60, LPS-ul rămâne în 10 oameni, la o intrare brutală a lui Lakatos și, cu un om în minus, LPS-ul se motivează mai bine și dă lovitura pe final, în minutul 85, 1-0 prin Iliuta Dragoș, glorioșii nereușind să profite de omul în plus.

Etapa a doua duce în deplasare reprezentantele județului nostru. Sâmbătă, de la orele 12:00 și 14:00, Gloria Junior joacă la LPS Tg Mureș, iar LPS-ul under 19 la Inter Star Sibiu și la under 17 la AFK Csikszereda.

Gloria Junior under 19: Senocico, Valea, Sandor, Scurtu, Forogau, Buga, Hontila, Butta, Nuțu, Popa, Cifor. Au mai intrat: Adam, Rotar și Moldovan.

LPS Bistrița under 19: Lăcătuș, Muscelean, Sangeorzan, Dediu, Szocs, Obreja, Suciu, Sulici, Gherghel, Laposi, Candale. Au mai intrat: Racoti, Vaida, Țuțura.

Gloria Junior under 17: Senocico, Nechiti, Neamțu, Lostun, Gabor, Stoica, Gros, Mihaiu, Petrina, Buia, Butuza. A mai intrat Rașcă.

LPSs Bistrița under 17: Covaci, Rebrean, Moldovan, Lakatos, Leonte, Runcan, Spânu, Oltean, Ștefan, Pop D, Stupinean. Au mai intrat: Moldovan, Stahovean, Iliuta și Poienar.

Bogdan Florea

 | 1.697 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *