Gloria II-Unirea Tărlungeni 1-1: Egalați în prelungiri

Gloria II a obținut doar o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Unirea Tărlungeni. Echipa antrenată de Dorel Zegrean și Remus Vlad a condus aproape tot meciul și s-a văzut egalată în minutele de prelungire.

 

Oaspeții încep tare și irosesc două ocazii mari de a marca, dar cei care deschid scorul aveau să fie bistrițenii. În minutul 20, Roman deschide scorul printr-o reușită de excepție, șut de la marginea careului, fără preluare (1-0). Urmează un joc încâlcit la centrul terenului, cu o ușoară dominare din partea oaspeților, care nu reușesc însă nimic notabil până la pauză.

 

La reluare, Gloria II ratează desprinderea prin Pasenciuc, care nu-l poate învinge pe portarul advers după ce scapă singur în careu (`60). Ene trece și el pe lângă 2-0, dar mingea trimisă de acesta din lovitură liberă lovește zidul și apoi transversala. Finalul de meci le aparține oaspeților, Botoșer fiind salvat de două ori de transversală, cu două minute înainte de final. Nu mai scapă însă în minutele de prelungire, când Sergiu Brujan, fost jucător la mai multe echipe de Liga I, înscrie cu un șut din interiorul careului. Scor final, Gloria II – Unirea Tărlungeni 1-1 și bistrițenii scapă printer degete două puncte.

 

Gloria II Bistrița: Botoșer; Alexandru, Homei, Fizeșan, Levente, Roman, Rogozan, Dobrea, Pădurariu, Ene, Pasenciuc. Au mai jucat: Nicoară, Buta

 

Unirea Tărlungeni: Bunduc; Vlăsceanu, Tatarciuc, Căpățână, Munteanu, Brujan, Oprea, Iaru, Nicolae, Portic, Cercel. Au mai jucat: Balint, Airinei, Marin

 

Augustin Danci


 | 144 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *