Gloria II scapă Gaz

Gloria II scapă Gaz

  1. echipa a doua a pierdut primul joc în 4 etape, la Gaz Metan Târgu Mureș, care nu bătuse pe nimeni până la Gloria

  La Târgu Mureș, Gloria II a părăsit terenul Matricon învinsă, Gaz Metan reușind prima victorie după un șir de trei înfrângeri. Prima repriză a meciului a fost una extrem disputată, bistrițenii reușind să ia conducerea pe tabela de marcaj în minutul 28, prin reușita lui Mureșan.
Până la pauză, nici una dintre echipe nu a reușit să înscrie, în schimb Gloria II a rămas în 10 oameni, fundașul Trtovac fiind eliminat după o altercație cu Olteanu, de la gazde, ambii primind galben. Jucătorul bistrițean mai avea un cartonaș galben, așa că l-a văzut și pe cel roșu și a părăsit terenul.
În repriza a doua, Gazul reușește să egaleze prin golul lui Șerban, înscris în minutul 70, ca după numai 5 minute, gazdele să preia conducerea pe tabela de marcaj, prin reușita lui Sotan.
Gaz Metan: Pârvu, Fodor, Brai, Boitoș Sorin, Boitoș Cosmin, Suciu, Sotan, Olteanu, Bortoc, Șerban, Blad. Rezerve: Florea, Kallo, Gagyi, Janosi, Szabo, Bucur și Albu
Gloria II: Istrate, Drăguș, Trtovac, Joao, Fizeșan, Achim, Mureșan, Macarie, Ribeiro, Enescu, Curtuiuș. Rezerve: Țurcaș, Murar, Pușcaș, Bozeșan, Mihancea, Dobrea.

Trebuia să răsară soarele și pe strada noastră. Am dominat această echipă care este pe primul loc în clasament, nu ne-a fost frică, am schimbat așezarea tactică în repriza a doua și asta iată că a dat roade!
Sandor Varro, antrenor Gaz Metan

Sabău a fost la meci

Profitând de întreruperea campionatului, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a ales să vadă un meci de liga a treia, în care au jucat mulți dintre cei care speră să prindă echipa mare. El a urmărit meciul din tribunele stadionului Matricon, alături de impresarul Aurelian Băbuțan și fostul jucător al Gloriei, Cioloboc.

 | 165 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On