Gloria II obține un punct la Dej

Cu Dorel Zegrean și Valer Someșan pe banca tehnică, Gloria II s-a deplasat la Dej, unde a întâlnit pe Unirea, în a treia etapă din returul Ligii a III-a. Cei doi antrenori ai Gloriei au început cu o formulă cu patru jucători de la prima echipă, Enescu, Roman, Borbely și Sabou. Cu toate acestea, gazdele deschid repede scorul, în minutul 2, la prima fază de atac. Borbely egalează pentru Gloria II, în minutul 15, marcând al doilea gol din acest retur de campionat. Gloria II forțează mai mult în partea secundă, dar nu reușește să înscrie. Finalul meciului n-a mai consemnat decât eliminarea lui Bozeșan, din minutul 90. Scor final, Unirea Dej ”“ Gloria II 1-1 și bistrițenii obțin al doilea punct din acest retur.

„Am avut o evoluție bună, ne-am creat multe ocazii de a marca. Echipa a jucat bine, puteam să-i batem. Ni s-a refuzat în repriza secundă un penalty, după un fault asupra lui Enescu. Pe final puteau da și ei lovitura, dar au ratat o mare ocazie de a marca”, a declarat Valer Someșan, cel care pregătește echipa alături de Dorel Zegrean.

Gloria II: Țurcaș – Vagner, Andrei Mureșan, Fizeșan, Drăguș, Dobrea, Rogozan, Sabou, Enescu, Roman, Borbely. Au mai intrat Varga, Hakan Tilki și Bozeșan.

 | 166 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On