Gloria II joacă la Craiova în șaisprezecimile Cupei României

Misiune aproape imposibilă pentru Gloria II în Cupa României Timișoreana. Echipa antrenată de Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea va întâlni echipa Universitatea Craiova în șaisprezecimile competiției. Meciul va avea loc pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, marți, 22 septembrie, de la ora 19.00 și va fi transmis în direct pe Sport.ro. În schimb, echipa mare a Gloriei are un adversar accesibil și va juca acasă cu Dunărea Giurgiu, echipă de Liga a II-a. Partida se va disputa în data de 22 septembrie, cu începere de la ora 16.00, pe Stadionul Municipal din Bistrița.

”Cu Craiova, ne jucăm șansa”

Antrenorul Gloriei II, Gheorghe Hurloi, este nemulțumit de un singur lucru în ceea ce privește meciul cu Craiova, faptul că echipa nu va juca pe teren propriu. Hurloi spune că jucătorii săi își vor juca puținele șanse pe care le au, în fața unui adversar care pare net superior. ”Am fi fost bucuroși să fi jucat acest meci pe terenul nostru, pentru a avea o șansă în plus. Indiferent de rezultat, chiar dacă o să fim eliminați, măcar vom fi eliminați de o echipă foarte bună. Mergem să ne jucăm șansele noastre, atâtea câte sunt. Chiar dacă Universitatea este favorita clară, un joc nu e câștigat sau pierdut dinainte. Deși va fi foarte greu, vom face tot posibilul să obținem calificarea” a declarat Hurloi pentru site-ul Gloriei.

Și Valer Someșan, directorul Centrului de Copii și Juniori, spune că Gloria II nu se va preda la Craiova. „Era mai ușor pentru noi dacă jucam acasă, dar acesta este regulamentul. Chiar și așa, noi o să ne jucăm șansele la Craiova. Avem șanse să ne calificăm, mergem acolo să luptăm, nu mergem să ne predăm” a declarat Valer Someșan.

 | 156 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On