Gloria II, învinsă la Șimleul Silvaniei

Gloria a început foarte bine partida, bistrițenii fiind deciși să iasă din pasa proastă și să obțină o victorie. Acest lucru s-a concretizat destul de repede și pe tabelă, Roman înscriind cu capul pentru 1-0, după o fază fixă executată de Negrea, în minutul 20. Oaspeții egalează în minutul 30, după o fază în care antrenorul Dan Matei a acuzat o poziție de off-said. Gazdele nu se bucură prea mult, după numai 5 minute Vagner reușind să-i readucă pe bistrițeni în avantaj și să stabilească scorul la pauză (1-2). În partea secundă, eroul pentru cei de la Șimleu a fost tocmai portarul Bistriței, Greab greșind decisiv la două faze, în urma cărora gazdele au profitat, reușind să câștige cu 3-2.

Gloria II: Greab, Miguel, Olteanu, Hlinca, Drăguș, Vagner, Furdui, Codoban, Neagoe, Roman, Curtuiuș. Au mai intrat: Danilo, Murar, Pușcaș și Gotea.

Antrenorul Gloriei II, Dan Matei și-a felicitat jucătorii după meci, chiar dacă au pierdut. ”Am făcut un joc bun, poate cel mai bun din această ediție de campionat. Am pierdut practic din două greșeli de portar”, a declarat Dan Matei.

Acesta a comentat și rezultatele echipei sale din ultimele etape și spune că obiectivul echipei nu a fost promovarea, ci creșterea jucătorilor care să poată evolua la prima echipă. ”E adevărat că în primele etape am întâlnit adversari accesibili, de aceea am reușit un parcurs foarte bun în debutul campionatului. Obiectivul nostru principal nu este promovarea, ci creșterea de jucători pentru prima echipă. Trebuie să le dăm posibilitatea să joace și celor care au suferit accidentări, pentru a-și intra din nou în ritm, pentru a avea meciuri în picioare.” a declarat Dan Matei.

 | 145 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On