Gloria II, învinsă în ultimele două minute, din ofsaid (Galerie foto)

 

Gloria II nu a reușit să câștige nici în antepenultima etapă din Campionatul Ligii a treia. Jucătorii lui Remus Vlad și Zegrean au pierdut acasă cu Sănătatea Cluj, 1-2, la capătul unui meci slab, decis din ofsaid.
 
Simionca a deschis scorul pentru oaspeți la două minute după pauză, cu un lat din trei metri, la o centrare de pe stânga. Hasbei a egalat în minutul 76, cu o reluare frumoasă la o minge venită de pe dreapta. Gloria II juca din minutul 55 în 10, Buta fiind eliminat ușor la o fază în care centralul a presupus că a lovit cu cotul. 
 
În minutul 88, Șorcoiu dă lovitura pentru clujeni, după o fază în care asistenta Ioana Toderaș din Șuncuiuș a ridicat ofsaid dar a fost ignorată de central și apoi s-a răzgândit. Ca să echilibreze caseta tehnică, arbitrul Daniel Dumuță din Stâncești a arătat un roșu și oaspeților, în minutul 90, când zarurile erau aruncate.
 
În urma acestui rezultat, minus punctele câștigate cu Zlatna la masa verde (echipă reprimită în campionat după 3 etape de neprogramare), Gloria II e tot mai amenințată cu retrogradarea.
 
Gloria II: Greab, Alexandru, Homei, Fizeșan, Archiudean, Runcan, Hasbei, Rogozan, Buta, Ene, Varga. Au mai intrat: Jarda, Ștefănuț, Codrean
Sănătatea: Todoran, Hoca, Pop, Sas, Fărcaș, Simionca, Șorcoiu, Kis, Nicola, Rus, Gașpar. 
 


 | 230 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *