Gloria II, învinsă de o codașă a seriei

Gloria II a debutat în returul Ligii a III-a cu o înfrângere. Echipa lui Dan Matei și Dorel Zegrean a fost învinsă la Făgăraș, de Ena Inter, ocupanta locului 15 la finalul turului. Pe un teren foarte prost, dar cu o echipă formată din mai mulți jucători de primă ligă, Gloria II a fost învinsă cu scorul de 4-3. Gazdele deschid scorul repede, în minutul 15, însă Borbely avea să egaleze în minutul 12, din penalty, după un fault asupra lui Achim. Jucătorii lui Dan Matei au probleme de adaptare cu terenul foarte prost în prima repriză și intră la pauză conduși cu scorul de 3-1. Își revin în partea secundă, Diogo reducând din handicap în minutul 50. A urmat apoi o repriză secundă cu Gloria II în atac, alergând după egalare. N-a fost să fie însă, Făgărașul marcând în minutul 87, după un contraatac și majorând scorul la 4-2. Ninu marchează pentru 4-3, în minutul 90, cu un vole de la 19 metri și stabilește scorul final, 4-3 pentru Inter Ena.

”Înfrângerea a fost cauzată de neadaptarea la terenul de joc. Unii dintre jucători nu și-au luat ghete potrivite în prima repriză. În partea secundă și-au schimbat ghetele și acest lucru s-a văzut. Am dominat repriza a doua, dar din păcate am luat un gol după ce am avut mai multe șanse de a egala, la scorul de 3-2 pentru ei. Am avut în echipă jucători buni, Borbely, Diogo, Miselaricu, dar care nu au mai jucat în această formulă” a declarat antrenorul Dan Matei.

Gloria II va întâlni pe Marmația Sighet acasă, în cea de-a doua etapă din retur. Partida dintre Gloria II și penultima clasată a seriei se va disputa vineri, 6 martie, cu începere de la ora 15.00, pe terenul de la Iproeb.

Gloria II: Țurcaș – Drăguș, Miselaricu, Ninu, Fizeșan, Achim, Macarie (Pușcaș min. 70), Rogozan (Bozeșan min. 85), Dobrea, Diogo, Borbely.

 | 97 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On