Gloria II încheie un sezon prost: 2-2 cu SESO Câmpia Turzii (Foto)

 

Gloria II a încheiat campionatul ligii a treia pe locul 11, după un retur în care a câștigat un singur meci. În ultima etapă, echipa bistrițeană a pierdut victoria în ultimul minut, când a fost egalată.

Echipa antrenată de Remus Vlad și Dorel Zegrean a jucat destul de bine în acest meci cu SESO Câmpia Turzii, dar a fost din nou victima lipsei de experiență și a gafelor de curtea școlii.

În minutul 35 oaspeții au deschis scorul la o minge căzută în careu între Ștefănuț și Runcan, fiecare invitându-se unul pe altul să intervină. Matiș a profitat de indecizia celor doi și a marcat din apropiere.

Șase minute mai târziu, Pădurariu a egalat în stil de mare atacant, după o minge venită de pe dreapta de la Rogozan.

Repriza a doua a fost a Gloriei, care a preluat conducerea prin Varga, în minutul 50, care a reluat din prima, din unghi, o minge respinsă de portar.Însă, în ultimul minut, o neatenție în apărare i-a costat pe tinerii jucători bistrițeni, Vâscan egalând din 6 metri la o centrare de pe partea dreaptă.

 

Partida a fost arbitrată foarte bine de divizionarul A Istvan Kovacs

Gloria II: Greab, Runcan, Homei, Ștefănuț, Kovacs, Dobrea, Hasbei, Fizeșan, Pădurariu, Varga, Rogozan. Au mai intrta: Nicoară, Brumă

SESO: Stoica, Tornyai, Moldovan, Tarcea, Kelemen, Vâscan, Mocan, Matiș, Văidean, Chișu, Mărginean. Au mai intrat: Grigoroscuță, Bucur, Anca, Fertea

Adrian Linca


 | 193 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *