Gloria II, în situație critică

– echipa lui Hurloi ocupă locul 14 în seria C6 și va avea un final
de campionat extrem de greu

Cu Frăsinescu titular, Gloria II a pierdut pe terenul echipei ASA Unirea Ungheni,
scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Șanta, în minutul 23, din lovitură liberă. Bistrițenii au jucat în zece oameni din minutul 60, Levente Kovacs fiind eliminat în minutul 60. Pentru Gloria II au evoluat: Greab – Gâscă, Frăsinescu, Fizeșan, Levente – Achim, Enescu, Săceanu, Mandea – Rogozan, Tibor Moldovan. Au mai jucat: Rob, Vasilichi, Pădurariu, Oltean.

Hurloi: „Trebuie să batem tot până la final”

Antrenorul Gloriei II, Gheorghe Hurloi, nu-și face calcule și spune că vrea să obțină patru victorii în cele patru me-ciuri pe care le mai are de disputat. De altfel, Hurloi le-a transmis jucătorilor acest lucru.
„Le-am spus în vestiar că trebuie să renunțe la totul pentru a obține victorii în ultimele patru jocuri. Nici nu mă gândesc la retrogradare, ar fi o pată neagră pentru club, pentru mine ca antrenor și pentru ei ca jucători. Noi trebuie să ne pregătim cum putem mai bine, să fim profesioniști până la capăt. Jucătorii au arătat că au înțeles și vrem să câștigăm toate meciurile” a declarat Hurloi. Deși a avut o echipă formată în mare parte din juniori, Hurloi spune că doar așa acesția vor putea fi crescuți pentru a ajunge la un nivel mai înalt. „Ei nu sunt foarte copți la minte și acest lucru s-a văzut în unele meciuri. Dar au niște ca-
lități formidabile și este bine că au jucat, pentru că doar așa putem să îi creștem” a declarat Gheorghe Hurloi. În următoarea etapă, Gloria II va juca acasă cu Unirea Dej (ocupanta locului 10, cu 43 de puncte). Meciul se va disputa vineri, 21 mai, de la ora 18.00, pe terenul de la Iproeb. Apoi, Gloria II va mai avea de jucat la Reghin (locul 16, 31 de puncte), cu Voința Sibiu (locul 1, 69 de puncte) și la Voința Livezile.

 | 92 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On