Gloria II, în formă

Gloria II a confirmat faptul că este o echipă puternică și a reușit să câștige fără prea multe probleme partida cu FC Zalău, într-un meci în care jucătorii au încercat să-i impresioneze pe Ioan Ovidiu Sabău și Jean Pădureanu, prezenți în la partidă.

  Echipa lui Dan Matei și Dorel Zegrean începe bine partida cu Zalăul, în minutul 12 Riberio trăgând primul șut la poartă, mingea fiind scăpată de portarul oaspeților în plasă (1-0). Gloria arată mai multă determinare și pare a controla jocul pe toată durata primei reprize. Jocul bun al gazdelor avea să se concretizeze din nou, cu un minut înainte de pauză. Riberio îi pasează lui Andrei Mureșan, căpitanul gazdelor cade în careu la un duel cu un adversar și arbitrul arată punctul cu var, destul de ușor. Același Mureșan execută penalty-ul și duce scorul la 2-0. După pauză, tot Gloria controlează jocul. Golul al treilea avea să vină după o greșeală a fostului jucător al CFR ”“ului, Vasile Jula, care luftează în poziție de ultim apărător, același jucător de culoare, Riberio, scăpând singur cu portarul și înscriind pentru 3-0. Golul de onoare al oaspeților vine după câteva minute, în urma unui penalty acordat destul de ușor și transformat de Bode. De la Gloria s-au remarcat Andrei Mureșan, printr-o evoluție sigură și cu mult curaj și Riberio, care s-a distrat în multe rânduri cu apărarea oaspeților. De asemenea, Trtovac a avut câteva execuții de senzație, reușind în două rânduri să respingă din foarfecă, spre deliciul spectatorilor.

Gloria II: Greab; Pedro Miguel, Joao Pedro, Trtovac, Drăguș, Jose Danilo, Andrei Mureșan (cpt.), Furdui, Enescu, Riberio, Varga. Au mai intrat: Hlinca, Macarie, Vasilichi.

 | 101 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On