Gloria II, al 8-lea meci fără victorie, 3-3 cu Unirea Dej (FOTO)

 

Gloria II a reușit un meci puțin mai bun decât altele, astăzi, în compania echipei Unirea Dej, contând pentru etapa a 22-a din Liga a treia. Însă echipa bistrițeană nu a scos decât un punct și a rămas fără victorie din noiembrie anul trecut. 
 
Jucătorii lui Remus Vlad și Dorel Zegrean au fost conduși cu 2-0 în minutul 18, prin golurile marcate de Faur și Rus. Homei a redus diferența în minutul 25, dar Faur a refăcut-o în minutul 38 și scorul pauzei  a fost 1-3 pentru oaspeți.
 
În partea secundă, Gloria II a fost mai insistentă și a reușit să relanseze meciul prin Curtuiuș în minutul 57. Cu multe faze judecate greșit de un arbitru care a dezavantajat ambele echipe, meciul a devenit tensionat. În minutul 77, Dobrea a reușit un șut de senzație de la 22-24 de metri, mingea lovind bara din dreapta portarului și intrând în poartă.
 
La meci au fost prezenți și doi mari jucători ai Gloriei, Tătăran- în calitate de antrenor al oaspeților și Cioloboc – observator.
 
Gloria II: Greab – Fl. Alexandru, Bolbos, Homei, Levente – M. Roman, Dobrea, Fizeșan, Buta – Pădurariu, Curtuiuș. Au mai jucat: Nicoară, Popan.
 
Unirea Dej: Szekely, Tănăsie, Faye, Mușuroaie, Chiorean, Gabruș, Bărnuțiu, Faur, Sinclair, Zeleniz, Rus. Au mai intrat: Andreas
 
Arbitri: Marius Suhan (Suceava) – Romeo Maghiar, Ionuț Sava (ambii din Baia Mare). Observatori: Horațiu Cioloboc (Târgu Mureș), Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca).
Avertismente: Bolbos, Zelenis, Szekely
 
În etapa următoare, a 23-a, echipa noastră va întâlni în deplasare formația FC Maramureș Universitar Baia Mare, vineri 22 aprilie, de la ora 17:00.
 
Adrian Linca


 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *